Skarvekoloniene Øra Natur reservat
Hei alle gamle kjente. Lenge siden sist. Har smugtittet litt her de siste dagene og oppdaget at bildestørrelsen er utvidet. Har mange ''stemningsbilder'' i 1200 piksel som er laget for en fremtidig website om skarvekoloniene i Øra Naturreservat. Om jeg noensinne får tid nok til å komme i mål. Uansett kan jeg jo vise noen av de her i ukene fremover. Bildene er tatt i perioden 2003-2005. Har dessverre ikke kunnet finne noen timer for fotografering hittil i 2006. Men kanskje i 2007. Håper noen finner bildene inspirerende nok til selv å besøke reservatet. Alle bildene er tatt utenom frednings / hekketiden.
Bildet inngår i albumet Øra natur reservat - En serie bilder i og rundt våtmarks reservatet der jeg tilbrakte mye tid i guttedagene, lenge før det ble fredet.
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger541
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_212212} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Jon Erik V.
Hei.

Flott lys her, og litt mye skog kanskje? Pluss for lys og fugel.
Jon
Carsten A.
Det var en stund siden ja, men hjertelig velkommen tilbake!

Bra dette, men jeg syns vel du tidligere har vist saker fra dette stedet som er atskillig mer interessant.

MVH CA
ingebjørg fyrileiv g.
Jeg liker dette godt. Skogen kunne fort ha gjort bildet rotete, men siden fuglen har såpass mye luft rundt seg, får den blikkfanget. Også på grunn av bevegelsen som selvfølgelig gjør mye for bildet. Det fungerer bra for meg.Fargene er fine, men det blir kanskje litt vel mettet i nedre del?

vh ingebjørg
Svein B.
Heisann Jan, og hjertlig velkommen tilbake med bilde- det var trivelig. Dette er jo et flott og sommerlig stemningsbilde fra et noe spesielt innslag i Norsk fauna, trehekkende skarv er ikke hverdagskost- så slik sett er innholdet i bildet godt, spesielt for den som er litt intressert i fugl. Ellers er jeg enig med Carsten A i at du nok har skjemt oss bort med lengt mer iøyenfallende bilder fra Øra- men da gjerne med artsbilder og adferdsbilder/portretter av fuglearter som finnes der. Ikke dårlig dette- men heller ikke ''højdaren'' i portfolioen din kanskje.

Mvh
Svein B
Kjell Sigurd S.
Et bilde med mye stemning. Synes du har truffet bra med plasseringen av fuglen midt blandt reirene. Lav kveldssol tilfører bildet mye. Bevegelsesuskarpheten kler skarven, men jeg kunne tenke meg silhuettene av trærne skarpe hele veien. Kanskje hadde du vind å hanskes med. Anderledes og fint synes nå jeg.

Kjell S
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu