refleksens reise i den stille verden
Tusen takk for alle hyggelige tilbakemeldinger jeg har fått denne uka! Ønsker alle samen en vidunderlig flott helg!
Bildet inngår i albumet Dråper -
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • tamron 90 mm f/2.8
  • Brennvidde90mm
  • Blenderf/2.8
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger652
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_212442} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (25)
Avsluttet .
Igjen et deilig bilde fra deg, denne gang i refleksens verden. Fikk assosiasjoner til blåbær eller atomer, uansett et bilde som ga meg behagelig ro.

God helg til deg også.

Arne
Avsluttet .
Hei!
Dråpenes representant for menneskeverden, du gjør en utmerket jobb! Dette er både livlig og rolig på samme tid. God helg til deg også.

Morten
Magnar B.
Grattis m ukens! Det var koseleg! Syne dette var eit fint motiv i dråpeserien din. Likar at der er både skarpt og uskarpt i fin spenning. Vakkert!
Peter W.
Abstrakt och vacker bild med härliga ljusreflexer. Spännande och kreativt genomfört!

Mvh Peter
Inger Anne Maritsdotter V.
Du har utviklet et interessant, spennende, og severdig særpreg med disse maleriske dråpebildene dine, eg syns dei er flotte, og dette var intet unntak.

God helg.

Mvh Inger Anne
Knut-Inge J.
Lekkert fotografi fullt av stille musikk.
Ivar B.
Flott, spennede og rytmisk dette bildet Ingebjørg. Musikk ja, men stille? Jeg trodde først det var en konsert av det mer harde slaget jeg da:-) Det ser ut som om dråpene er hoder i en stor folkemasse som skuer opp mot blinkende reflekser på senen:-) Bra. Mvh Ivar
ingebjørg fyrileiv g.
Takker for kommentarer.

Ivar - din tanke angåede bildet, kan jeg fort se.
Spennende..

-ingebjørg
Kjell Sigurd S.
Ja, du får det til gang på gang :-) Dråpene spiller godt med refleksene (som vel er dråper nærmere objektivet?) og skaper harmoni og samtidig spenn i bildet. De litt dystre tonene mykes opp med det grønne, som kjent er jo håpet lysegrønt. Bildene dine gir så mye rom for egen fortolkning og reise i form og farger. Bra!

Kjell S
Odd E. k.
Hei!

Gratulerer som ukens foto.no fotograf. Velfortjent det ja, med dine vakre bilder.

Alle steder i universet vil det være noen form for refleks, bare lyset er til stede. Refleks kan oppstå av det skjulte for oss, der ting i mørket møtes og passeres. En mørkere gjenstand enn den andre vil kunne gi skygger og refleks. Dette bildet vil for meg være kuler i kosmos. Vår verden er ikke kulenes verden, derav vanskelig å forklare med få ord. Dette bildet er både vakkert, tenkende og uforstålig på samme tid. Bare fantasien vil kunne tolke.

Mvh

Odd E.
Stine J.
Hei Ingebjørg,

Et flott bilde med fine fargetoner, jeg liker spesielt nedre del av det og tror det hadde gjort seg bra i kvadratisk format også.

mvh Stine

ps. Gratulerer så mye med velfortjent ukens fotograf. :)
Fred S.
En flott helg til deg og boblene dine også, Ingebjørg. Pent dette også, liker skarpheten, men pass deg så du ikke bobler over. I morgen blir det tåke i Overhalla....

vh fred
Julie E.
Gratulerer så masse med gode resultater! :)
Likte tanken om musikk her. Deilig konsert med klassisk musikk....:) mvh Julie
Gunnar H.
Vet ikke hvordan du har ''gjort'' dette bildet, men det spiller ingen rolle. Det frembringer mange assosiasjoner, dette bildet. En mikroverdenens parallell til, eller avspeiling, av kosmos. Svært så vakkert. Gunnar
ingebjørg fyrileiv g.
Takk til dere siste.

Kjell S - Ja, rikitg. Refleksene er dråper som er nært objektivet.
-om de ikke er lengre unna og de i nedre kant er nærmere..

Fred - Nei, jeg skal nok ikke boble over. -Vil jeg tro.. Tåke i Overhalla hjelper lite når jeg er på Salsnes vet du. Og her er den ikke. Men kanskje jeg kan glede meg til mer tåkebilder fra deg da..!? Jeg drar på fjellet idag og da skal jeg ha på vekkerklokka gjennom hele natten for å få med meg morgentåka om den er.


-ingebjørg
Jóhann Á.
Hei Ingebjørg!
Et bilde i din stil (hva annet). Liker flatene og i for seg dråpene som kommer ''opp'' fra det mørke. Men bildet for nok ikke meg til å boble over denne gangen, har sett mer spennende bilder fra deg før.

MvH, Johann
ingeborg w.
Jeg liker bruken av dybdeskarphet her. Det er god skarphet på noen av dråpene, uskarpe reflekser ellers og gjennomgående farger i bildet.
Espen A. I.
'Litt for mørkt''

Ja, det er den dekkende, negativt ladede setninga jeg har og komme med. Ellers er det jo ditt typiske preg som er med i bildet, noe som i og for seg godkjenner bildet umiddelbart. Men som jeg skrev i minisetninga, savner mer lys.

- Espen
stein l.
Heisan Ingeborg !

Gratulerer med avstemninga. Du har noen utrolig vakre stemninger i noen av bildene dine. Det er noe udefinerbart som rører en '' skarve naturfotograf ''
langt inni sjela.
Dette bildet ditt er intet unntak. Nydelig teknisk/komposisjonsmessig og med fine avstemte farvetoner. Synes det blir litt feil og diskutere hvorvidt dette bildet er for mørkt eller ikke. For meg blir det uvesentlig fordi det '' umiddelbare'' i bildet tiltar meg.

Ha en fin kveld !

Mvh Stein liland
Anders H.
Gratulerer som ukens fotograf! Inspirerende og morsomt å se andre MK elever her inne på foto.no (går du VK2 nå?). Liker denne rekken bilder du har med fokus på dråper og den roen og spesielle harmonien de formidler. Virkelig flotte bilder. Dette er heller inget unntak. Kan kanskje si meg enig i at det er litt mørkt, men refleksene og dråpenes form gjør bildet. Kunne godt tenke meg å ha et slikt bilde i stort format på veggen.

Anders
Eirik H.
Dette blir litt bånntungt for min del. Dvs, eg likar veldig godt dei nederste 2/3 av biletet, medan det blir vel mykje luft i toppen. Ein ting å være merksam på er at 35mm-formatet er veldig avlangt, og nokså krevjande å komponere. Mi erfaring er at bilete fungerar langt bere om du kuttar det opphavlege 35mm-biletet ned 15-30% i lengda.
ingebjørg fyrileiv g.
Takker for nye kommentarer!

Espen - beskrivende minisetning tatt inn til vurdering! -men er nok mer enig med Stein.
Anders - Ja, jeg går vk2 som det så fint heter. Fin linje, men lite foto der jeg går. Og i år er det vel lite av all mediefag, noe som er litt kjedelig..
Eirik - skal se om jeg får gjort noe med utsnittet.


-ingebjørg
Mone S.

''Fylt av stille musikk'' og dansende dråper.. vakkert motiv Ingebjørg.
Og hjertelig tillykke med tittelen, den fortjener du virkelig.

Bedre sent ...

Mvh Mone
Inger-Lise S.
Et herlig bilde! Jeg liker stilen din ,-som jeg mener er din egen,-svært godt og syns du tar spennende bilder.Så også her. Motivet, blåtonene, komposisjonen/utnyttelse av bildeflaten...Det sitter! Jeg er mer usikker på det tekniske, men trolig ligger den biten hos meg,pga manglende kunnskaper om denne typen bilder.Men bilder må ikke være ''sterile'' og teknisk perfekte/ skarpe.( Bør dog læres)Da er ''sjel'',sjarm og uttrykksform av større betydning når det gjelder slike motiv, mener jeg. Jeg liker at du er modig :-) Og som tidligere nent mene jeg du har ''blikket''! :-)

Inger-Lise
Oda Lystrup H.
heisann!
du har noen utrolige titler på bildene dine, liker veldig godt.
et fint abstrakt bilde.
med fokus på boblene eller hva det er, og ikke ellers. rolig fint.
duse farger blir bra stemning.
interessant.

Oda:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu