Tre i solnedgang
Mulig for midtstilt, men jeg syntes ikke det gjør så mye her
Utstyr
  • Sony Cybershot DSC-H1
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger184
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_212936} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Inge S.

Hei.
Fin siluett av busk mot en lys og fin himmel.
Syns treet ble noe midtstilt og solskinnet noe utbrent.
Ellers bra og stå på:-)

Mvh Inge
Rune S.

Nydelig kveldsstemning! Synes det er greit at du har det midtstilt.

Mvh
Rune S
Hege Ø.

Takk for fine tilbakemeldinger :o)
Peter W.

Du har fångat en mycket fin stämning i den här bilden. Snygg färgton och trädets siluett bidrar till känslan. Bra jobbat!

Mvh Peter
Svenn H.

Fin myk tone i bildet. Himmelen gjør seg med skyene. Silluetten er flott og gjengir treet på en fin måte. Det er vanskelig å ta motsolsbilder og få solen perfekt. Som regel blir den for utbrent. Du har ikke lykkes helt, men i forhold til utstyret (som vel er et kompaktkamera) synes jeg det var bra :-) Horisonten kunne vært rettet mer opp.

Hilsen, Svenn
Rune S.

Hei Hege! Hyggelig at du kjenner treet! Det er forholdsvis mange som stopper og tar bilde av det treet. Jeg har altfor mange av det treet i mitt arkiv, så jeg bør rense litt. Men det er en flott, naturens skulptur. Jeg bor rett nedenfor. Engang ringte det en fotograf som undret på om jeg kunne sjekke om stativet hans sto igjen der. Får jeg spørre om du jobber for fotograf Mjøen, som skal ha sin virksomhet i ditt område.

Mvh
Rune S
Avsluttet .

Kjempefint. Jeg blir sittende og stirre på den fuglen...og blir nesten blendet av sollsyet i bildet. Nesten som å være der! :o) Marianne
Kristian S.

Hei, Hege!
Nydelig bilde med en fantastisk stemning! Fuglen sitter på akkurat samme sted som på bildet mitt :) Har også tatt et ganske likt bilde som dette med solen rett bak stammen på treet. Bra jobba!

Mvh Kristian
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu