Even flies get the blues
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger760
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_214826} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Inger-Lise S.
Elegant, stilrent og med vakre blåtoner. Flua gjør seg godt der. Godt valg av tittel.

Inger-Lise
Avsluttet .
Dette var rett og slett ekstremt behagelig å se på! Som I-L sa, elegant og stilrent, og med en helt perfekt skarphet. Et av de bedre bildene jeg har sett her i det siste. Du er herved bokmerket :)

Hilsen Tommy
Kjell P.
Må bare gi meg over for dette. Knakende bra!
Arne S.
Svært elegant! Det er likevel noe med flatefordelingen og/eller formatet som ikke sitter hundre prosent i mine øyne. Uansett bra!
Kristian H.
utrolig bra,ikke noe å utsette på dette.
Lisbeth P.
Virkelig bra! Falt for motivet og fargen. Det eneste jeg har kommentarer til, er hvordan motivet er plassert. Litt pirkete kanskje, men tror jeg ville hatt enda mer av glasset m/flue inn i bildet, eller hatt et annet format på det, mer firkantet slik at glasset gikk i en bue fra øverste høyre hjørne til nedre venstre. Men det er kanskje en smakssak. Uansett, bildet er flott og egner seg i stort format, synes jeg!
Kristi D.
Eg likte også dette biletet kjempegodt. Nydeleg lys og blåtone. Men eg er ueienig med Lisbeth her. Eg ville heller ha kutta ut litt av glaset (eller kva dete er), i tilfelle i høgre kant der det er litt ''ruskete''. Men alt i alt likte eg dette kjempegodt!

Beste helsing Kristi.
Anne Lene B.
Hei Carsten. Stilrent og elegant komponert!! Nydelige blåtoner og en bra tittel!! :-)

Mvh
Anne Lene
Ina W.
Flotte farger, god tittel!
Flua er prikken over i-en.
Ville kutta en god del i høyre, så blir dette perfekt :)

Ina
Ivar B.
Et delikat og estetisk bilde som er godt å se på. Flotte fine farger. Et annerledes og spennende bilde, men skal jeg pirke, så må det bli at det blir litt for mye av det blå i venstre del. Kanskje det hadde blitt enda mer spennende med litt kutt i venstre side, samt et litt mer tettere utsnitt. Litt usikker på dette, men slenger nå likevel ut ideen. Dette er et meget bra bilde. Mvh Ivar.
Chr. G.
Ganske stilig dette ja. Skulle gjerne sett den klare, reine formen ubesudlet i øvre, høyre del (du må utvise mer grundighet under oppvasken :-)
Steinulf L.
Lekkert. Helt sikkert rom for eksperimentering med flere utsnitt. Det er en flekk omtrent klokken halv fire i forhold til flua.
Carsten S.
Må bare si meg enig med alle kommentarene angående utsnitt. Syntes det var vanskelig å finne noe 'riktig' spennende. Tja...

Takker alle for så mange tilbakemeldinger. Fluen blir litt minder 'blue' ;)


PS: Hytteoppvask skal være litt mer fyskete, skall det ikke?
Hans Jacob H.
Lekkert.
Finnes nok mange muligheter for utsnitt her, men dette fungerer da også bra synes jeg.
Ole Marius L.
Helt utrolig, rett og slett. Misunner deg (:
Anne-Lise S.
Nydelig og fullt ut gjennomført!

Anne-Lise
Magnar B.
Smell til tusen i dette … likar fargane og at fluga sit på den måten på skrå. Morsomt og kreativt. Kanskje eg ville kutta litt i venstrekanten? supert bilde!
Rolf E J.
utrolig bra linjer ass!!! grattis!
Jan Frode A.
Farger, linjer og den lille flua oppi alt dette, ja det er bare helt utrolig flott. Liker denne komposisjonen og fargebruken. Flott utsnitt, fint plassert insekt. Spennende, og minimalistisk.

mvh Jan Frode
Morten F.
Knviskarpt!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu