Bildet inngår i albumet Dennis -
Utstyr
  • Pentax ME Super
  • Pentax SMC 50mm f/1.4
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/2.0
  • Lukker1/125s
  • FilmtypeNeopan 1600
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger684
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_214990} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Helge L.
Utrolig fint... igjen... fantastisk å se denne måten å lage en naturlig ''blend-layer'' på uten PS... fantastisk godt s/h-arbeid... igjen, herlig tekstur.
I tillegg treffer bildet meg, som uttrykk, er noe poetisk over det... vanskelig å forklare slikt.
ja!
Helge
Eirik H.
Eg sit med same tankane som Helge. Vanskeleg å setje ord på desse, men eg opplevar biletet som interessant og engasjerande utan heilt å kunne formulere kvifor.
Trond H.
Kult, rett og slett...
Komposisjonen gjer at eg også vert nyfiken på miljøet rundt, samtidig som fokuspunkt og dertil følgende tekstur hjelper til å gi den drømmende følelsen eg går ut fra du vil...

Kult rett og slett ja.

MVH TH
Tore M.
Får en litt ''hva skjer nå''-følelse av dette bildet. Gjør seg utrolig godt med støyen i glasset eller hva du har tatt bildet gjennom. Posituren til gutten gjør at jeg får følelsen av at han er litt overrasket/undrende til det han har foran seg. Tommel opp fra meg.
Amund Blix A.
Takk for kommentarer. Bildet har ligget i skuffen siden vinter, noen bilder trenger rett og slett litt karantenetid før jeg kan se dem nogenlunde objektivt.
:-)

Mvh

Amund
Arne S.
Tja! Det er en viss atmosfære, men motivet er ikke finurlig nok til å tåle teknikken, eller mangelen på denne. Jeg viser til Eirik sine bilder, som har det lille mystiske, udefinerbare som skal til.
Amund Blix A.
Takk Arne!

At Eirik setter standarden for det mystiske og udefinerbare er det neimen ingen tvil om :-)

Mvh

Amund
Knut-Inge J.
Assosierer dunkle vegar tilbake til lett tilslørte gutte-barndomsminner....
Blikkontakten med gutten både er der og ikkje er der.... 50-talls-feelingen tar tak i meg. Fiffig bilde.
Hans Jacob H.
Et bilde jeg stadig kommer tilbake til, ikke enkelt å forklare hvorfor. Men det er noe med den uttrykksløse svarte skikkelsen som bare står der og glor på meg, som gir dette bildet en nesten skremmende kraft. Ser ikke hva slags ansiktsuttrykk han har, ikke hva slags sinnstemning han er i, eller hva han egentlig vil.
Ripene i overflaten er fine og gir et røfft preg som passer godt til budskapet (slik jeg oppfatter det), men tape-bitene på vinduet, eller hva det er, synes jeg kanskje ble litt for dominerende og forstyrrende. Men alt i alt et bilde som treffer meg nok til at det fortjener en anbefaling. :)
Avsluttet .
Har faktisk litt sansen her jeg. Det er noe med stemningen i poden din som står der med det litt spørrende, tilsynelatende ''usikre'' uttrykket. Kanskje på vei til eller fra skolen jfr. ryggsekken - eller bare på fotoutflukt med fatter'n. Det er noe hverdagslig og snapshotaktig, men samtidig underfundig med hele greia.
Veronica P.
Likte bildet ditt veldig godt, fikk nostalgisk følelse. Ikke alle barneminner er flotte, noen er grå, kjedelige og slitsomme. Syntes teksturen var kjempe spennende, elsker slitte bilder :-)
Torbjørn A.
Det første eg tenkte då eg såg biletet var ''øydelagd barndom''
Biletet formidlar ein slags udefinert trist stemning som eg har vanskar med å tolke, litt av det same som i dette biletet bilde nr. 193339
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu