Basic psychology is among my sub routines
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger576
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_215285} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Avsluttet .
Bevegelsen og positurene på fuglene er fenomenal. Men jeg er usikker på venstre halvdel, da særlig den store ''steinsaken'' i forgrunnen. Tror når alt kommer til alt at bildet hadde tjent mye på at du hadde dreid kameraet lengre til høyre under opptak.
TH S.
Syntes bildet har god steming og komposisjon. Tror presentasjonen hadde gjort seg med ramme rundt, det svarte går litt over i den svarte bakgrunnen.
K. H. R.
takk for kommentarer. Jeg har tenkt litt på det der med steinsaken i forgrunnen og kommet frem til at det funker best slik som dette. det er ikke helt konvensjonellt kanskje, men skaper en ubalanse i bildet som jeg liker godt.

mvh
Dan
Tobias L.
Ser du heller fuglefrø på bålet; og kaster deg inn i rovdyrsdans med våre tovingede venner. Da jeg var liten var jeg svært facinert av fugler, og kunne tilbringe dager foran vinduet i vår blokkleilighet nedi myra for å studere våre stakkars små pjuskete venner. Jeg leste lange avhandlinger om ulike lokkerop, og hvilken føde man burde ty til for å vinne fuglenes gunst. Jeg satte meg inn i hekketider, og kjønnsforskjeller og ble kompis med en gjeng gråmeiser og grønnfinker, ja jeg ble til og med forelsket i en liten gulspurv hunn om nå min hjerne husker riktig. Hun var usedvanlig søt. Min interesse har i de senere år dabbet av betraktelig. Nå for tiden dedikerer jeg snarere mitt liv til kunst framfor trost og stær. Det føles bra.
Jeg kan erindre at du tidligere har vært ute med nebbet og kritisert at denne webportal består for meget av fotografi av dyr og fauna. Jeg kan ikke si at jeg er overdådig fascinert av dette seks år gammle blinkskudd fra Torgallmenningen; likevell skal du ha honør for din ståpåvilje, og jeg må inrømme at jeg ble så innspirert av ditt lille verk at jeg nu har tenkt å sette igang med en koreografi basert på dette bildet. Det kommer til å bli en moderne contemporary versjon av fugledansen, som vil bli revolusjonerende innen scenekunst og ornitologi. Lydporet kommer til å bestå av ett eneste pip.

Pip.
K. H. R.
It´s hard out here for a pip
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu