Bjørkespirea i høstfarger
Har brukt macroinnstilling på kameraet. En svart jakke som bakgrunn.
Er fornøyd med den sorte bakgrunnen, som jeg syns fremhever motivet. Med bladet som ligger løst forran vil jeg formidle høsten, og det som skjer da.
Utstyr
  • Samsung Digimax UA-3
  • -
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/4s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger329
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_215355} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Hans Henrik F.

Rart du ikke har fått noen kommentarer her. Synes det er et fint bilde du har hvor spesielt fargene er på topp. Fokus er også upåklagelig. Min første innskytelse er imidlertid at du kunne vunnet noe på en mer spenstig komposisjon. Uten å være noen ekspert, ville jeg tro at du kunne brukt den fine kontrasten mellom den sorte bakgrunnen og bladene mer aktivt. F.eks ved å flytte det ensomme bladet ut i et gyldent snitt på venstre siden og ta mye luft. Ideelt sett burde nok det løse bladet da vært helt skarpt. På den måten ville billedflaten være litt mer spennende tror jeg og øyet ville fått litt mer å jobbe med. Bare en tanke ... ;-)
Beate Kiil K.

Takk for fin og konstruktiv kommentar. God idè om å forandre litt på komposisjonen. Skal prøve ut de mulighetene :)
Steinulf L.

Enig i forslagene over om å leke seg med flere utsnitt. Ellers et vellaget bilde,skarpt og med fine farger. Selv har jeg sansen for mer nøytrale rammer, og synes ikke at skrift hører med på bildet.
Tone A.

Hei
Eit vakkert bilde som oser av haust pga fargane på blada. Den svarte bakgrunnen framhevar dei fine formene og fargane på blada som har eit flott lys på seg. Skarphetsplanet er fint med skarpe detaljar på dei øverste blada som har meir grøntonar og kor det vesle orangetona bladet gir ein fin kontrast. Blada under er ikkje så skarpe med dei har fine detaljar og kor dei fine formene på blada kjem flott fram mor den mørke bakgrunnen. Flotte orangetonar som gir varme til bildet. Kutt litt i høgresida og littegrann øverst så får du ein betre komposisjon og fjern skrifta frå bildet pga at det forstyrrar.
Elles eit flott fanga motiv med eit reint uttrykk!
:) Tone
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu