På vei inn i Phanteon
Romas eldste kirke. Kuppelen har hull i taket.
Bildet inngår i albumet Roma - Den evige stad og Vatikanet.
Utstyr
  • Canon Powershot S230 (kompaktkamera)
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger160
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_215422} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Steinulf L.

Synes dette er det beste av de to Pantheon bildene du deler med oss idag. Her har du fått med deg de storslagne inngangsdørene som vel har stått slik siden tempelet ble bygget i år 118 -126. En vigslet kirke ble den vel på 600 tallet, om jeg ikke husker feil.

Pantheon ligger forøvrig i enden av Piazza Rotunda,for meg verdens mest 'perfekte' piazza. Med unntak av brolegningen som ble lagt tidlig på 1800 tallet har denne plassen ligget om den gjør idag siden 1400 tallet.
Avsluttet .

Flott fanget Anne -Lise, som jeg nevnte skal jeg selv til Roma i Mai mnd. Fortsetter du med disse gode motivene på ''dotten'' her, kan jeg bare legge igjen mitt kamera hjemme.
Men til bildet, meget bra, fikk følelsen av at siluetten var et nøkkelhull som jeg kikket inn i. Får gode tips fra dine bilder hvilke attraksjoner jeg skal besøke.

Hilsen
Arne
Rune S.

Jeg synes dette er en meget fin fotografisk komposisjon som du har fanget her. Jeg er enig i at dette er det beste av dine to Pantheon-bilder.

Mvh
Rune S
Anders H.

Mm, jeg likte dette bedre. Her var det en mer gjennomført komposisjon i mine øyne. Likte dette. Nøkkelhull er en god beskrivelse her, veldig spennende at du har fått frem en slik form i et så enormt byggverk som dette. Bra!

Anders
Anne-Lise S.

Tusen takk for hyggelige kommentarer, og litt historikk også! Ja, det er helt riktig at jeg fikk litt ''nøkkelhullfornemmelse'' der jeg sto på utsiden med de gedigne, gamle dørene foran meg og kikket inn i denne flotte domen. Var selv på vei inn i historien. Et annet bilde av Phanteon finner du her: bilde nr. 263962

Anne-Lise
Anne Lene B.

Hei Anne-Lise
Et utrolig flott arkitekturbilde!! Flott komp og fine farger!! Merkelig, jeg fikk også en nøkkelhull assosiasjon, en følelse av å stå utenfor å titte inn på noe storslagent. Fantasieggende!! :-)

Mvh
Anne Lene
Anne-Lise S.

Da har jeg tydeligvis funnet nøkkelen.... :-) Takk for kommentaren!

Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu