The envious
Utstyr
  • Sony Ericsson
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger413
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_215597} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
K. H. R.

ditt beste bilde til nå absolutt. Jeg spinner et tankefelt rundt din virksomhet på og trekker meg selv tilbake i fuhølet mitt med et dikt.

Over landskapet henger det en rev, den glinser i sola og humla lukter så dovent på en blomst nede ved elvemunningen. Over høysletten ligger det en dorsk sau som har fått seg en omgang av sauesaksa. Iskogen lusker elgen rundt så lett på tå og humrer fornøyd og blid på en liten sang mens han plystrer fornøyd. En trist kjøttmeis sitter og skyter heroin oppi ei busk og forbanner livet som liten, han vil ha større vinger og sveve som en hornfalk over engene, han er på selvmordets rand og gråter sine bitre tårer. Nedi myra sitter det en gammel frosk og nikker og er så blid, den er så glad i fluer og snapper etter en god og feit spyflue, men bommer. Spyflua for sin del fortsetter sin fred gjennom skogen og setter seg på en grein og ser opp mot åsen
Tobias L.

Takk for visdomsordene. Om du fanger essensen i mitt utrykk får være opp til andre å bedømme, men jeg tror du pirker borti noe essensielt og allmenngyldig.
Erik B.

Jeg er ikke så flink med ord, så jeg holder meg til å si at jeg syns dette var helt knall. Enkelt og greit. Veggen av lys som skiller de to damene er super! Blikkene er også supre, men det er nesten for opplagt til at jeg gidder å nevne det...

Hilsen Erik.
Tobias L.

jeg synes du er flink Erik; takker for kommentar.
hilde b l.

Piken til høyre er tydelig utbrent av misunnelse, og med et langt øyekast stjeler hun tankene til den ettertenksomme, som skrår blikket ut mot livets skinnegang. Kan togskinner gå baklengs? Herlig bildet. God situasjonsbeskrivelse, for det er slik vi er.

-Hilde b
Anders Waalen A.

Dette er bra.. Hvilken hemmelighet er det Trude, til venstre her i bildet, ikke vil at Gyda skal høre om.. Eller er det bare den snertne eplerompa til Trude som Gyda irriterer seg over.. Ikke veit jeg, men jeg lurer..
K. H. R.

piken til kongen har rødt hår
christopher t.

lenge siden jeg har vært innpå -
har tydeligvis gått glipp av noget -
megetsigende
TRUX
Anna Rosa L.

Dette bildet lever opp til navnet:)
Har tittet litt på det andre bildene dine, men tror jegsynes dette her var det tøffeste:)
Liker den minimale bruken av farger - uklarhetene og at det som er klart og tidelig er akkurat det som bildet handler om - sjalusi. Alt annet forsvinner litt på en måte, slik som det gjør når man føler det slik. Bra!

mvh Rosa
Avsluttet .

Hun kjeder vettet av seg. Sjalu på kontakten mellom to ukjente mennesker.

En annerledes og interessant måte å lage en diagonal på. Bildet tiltaler meg.

Hjerteligst
Frode Langset
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu