En 19-årings cd-samling
Hvorfor jeg nesten utelukkende hører på musikk som ble skapt flere tiår før jeg ble født er fremdeles en gåte for meg. Kjenner du igjen alle platene vinner du et flax-lodd ;-)
Den største utfordringen var å få gjenskinnet fra blitzen til å ikke synes i cd-coverene. Ellers viser bildet at objektivet nesten ikke fortegner på lengste brennvidde.
Utstyr
  • Canon 20D
  • 17-40mm f/4L
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger722
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_215676} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Henrik T.

Dette likte jeg veldig godt! Man glemmer at det ''kun'' er lagt ut en rekke cder på gulvet, føler at det ligger masse arbeid bak.. - Enkelt, men veldig effektfullt. Kunne absolutt hatt dette på veggen.

PS: Flere bra cder også! :)

-
Henrik
Christian Erik B.

Takk for det! Kanskje bildet kunne vært hengt opp på veggen til en eller annen progrock-fan, ja .-)
Anders H.

Stilig og originalt, kanskje jeg skal lage noe lignende av mine favoritt cd'er og henge det på veggen. Mange bra cd'er her også forresten, og du er nok ikke alene om å like mer av musikk fra den tida der. I og med at det for det meste masseproduseres listepop i disse dager så ville jeg si at de fleste oppegående mennesker heller hører på den typen musikk som du har bilde av her.

PS. Jeg har ikke sjans til å nevne alle cd'ene du har her, men jeg ser et par av mine favoritter. Dark Side of the Moon og Burn står høyt.

Anders
Helge R.

Hei!!
Masse bra dig her, hilsen
:)Helge
Andreas S.

Heisann

Ja her var det mange svisker, skulle nesten tro de hang på veggen når du tok bildet! Kill'em all-skiva til Metallica drar opp snittet. Kreativt og bra utført CEB.

Mvh. Andreas D.
Sverre E.

Dette ga meg flashback!
Jeg tok et liknende bilde da jeg var 17-18. Og platene ligger godt innenfor samme genre.

Kult!

mvh Sverre E
ingebjørg fyrileiv g.

Du har en meget god musikksmak, det er iallefall bra sikkert! ;) Sterke farger og behersket bruk av lys er bra. Sammenaetningen og organisering av cover er også bra. Kan ikke pirke på noe. Hvem har coveret med sol og måne? Likte det.

hilsen ingebjørg
Christian Erik B.

Platecoveret med sol og måne nederst til høyre er King Crimsons mesterverk Larks' Tongues in Aspic .-)

Mvh CEB
yngve f.

Stilig bilde, og ikke minst kanonbra musikk.
Kjenner ikke igjen alle nei...
Men ser både Pink Floyd, Iron Maiden, et par grupper m Ritchie Blackmore på gitar og flere andre kjente.
Har 10-12 av disse på LP selv...
Svaret på ''gåten'' din må jo være at det nesten ikke lages like god ''kvalitetsmusikk'' i dag. (J.Satriani er jo ikke så gammelt da).

yf
Stig Morten S.

Knailltøff ide. Bra gjennomføring og mye godmusikk der '')
Johan S.

Ah - flashback!

Kjempetøff idé med mye god musikk.

Jeg tror jeg har ca. 75% av samme musikken, men på LP. Godt å se du har så mye med Genesis. ;-)
Tuva K.

Artig ide, har tenkt på den selv. Er en del bra cder der ja, men Maiden er jeg kanskje ikke helt med på. Bra jobba med blitzen!

Tuva
Mads G.

Et godt bilde og kanskje enda bedre musikksmak. Pink Floyds - The Divison Bell og det meste obligatoriske er med! Godt jobba!

Mads
Fredrik Lie T.

Et kult bilde, og en kul ide.. bra musikksmak også. Beste Albumet du har i samlinga er jo Iron Maidens The Number of The Beast;) etter min mening da. hehe..

Mvh. Fredrik
Synnøve H. B.

Heihei.
Stilig :) Jeg vil også ta et så kult bilde. Men har dessverre ikke like mange kule/bra cd-er som du har, så. Før jeg skaffer meg en like bra samling, må jeg vel bare misunne deg :)

-Synnøve
Tore Johan V.

Ingen større gåte enn at du har meget god musikksmak.

Mye bra bilder du har her. Bokmerket!

-TV
Jani F.

Hei Christian! Knall idè, flott utført og utrulig dekorativt. Dette må du blåse opp og henge på veggen!! Pink Floyd er nok min favoritt..:) Mvh Jani
Christian Erik B.

Jani: Takk for det! .-)

Jeg vurderer å investere i gamle LP'er og henge opp på veggen i et fremtidig musikkrom. Jeg ser for meg at rommet blir omtrent slik som dette bildet.

Mvh CEB
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu