Last gas station before....
Bildet inngår i albumet Svalbard -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger394
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_215788} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
ingebjørg fyrileiv g.
Så nydelige et lys og flotte farger. Komposisjonen fungerer også bra, men jeg tror bildet hadde tålt et kraftig kutt i toppen. Den lyse rosafargen trekker litt oppmerskomhet. Bensinstasjonen hører kanskje ikke med, men den kan jo godtas ;)

vh ingebjørg
Anders H.
Synes bensinstasjonen er det som gjør bildet spesielt. Det står virkelig i kontrast til den vakre naturen man ser i bakgrunnen her. Naturen i seg selv kunne nok også blitt et meget bra bilde, men jeg synes det skiller seg mer ut med bensinstasjonen. Når det er sagt så sier jeg meg enig med Ingebjørg om å kutte i toppen, mye unødvendig her. I tillegg tror jeg mer kontrast kunne satt spissen på dette, pent lys men litt daft synes jeg.

Anders
Steinulf L.
Dette var kontraster! Et herlig lys og en uvanlig blanding av elementer. Fint bilde.
Unni F.
Har sett gjennom hele serien din med Svalbardbilder. Bildene er bare RÅ! Knall flotte.. Jeg kan ikke ''kodene'' for billedkritikk her inne, men må bare si at for første gang i livet har jeg vanvittig lyst til å reise til sValbard med det jeg har av fotoutstyr og klær.
Har akkurat lest romanen ''Zona Frigida'' av Anne B Ragde og den faller bare rett på plass i disse bildene.
Mvh
Unni
Atle Q.
Takk for mye fine ord .... nå ble jeg glad : )
Ser at noen vil kutte i toppen. Vanligvis er jeg for beskjæring, da det ofte forbedrer bilder. Valgte imidlertid mye himmel her da jeg mente det var en god løsning. Jeg mener den høye himmelen gir dybde i bildet, men smaken er forskjellig.. kunne kanskje kuttet litt...
Og til Unni: dersom noen av mine bilder inspirerer til Svalbard tur er det en veldig hyggelig kommentar.... mer kan jeg vel egentlig ikke håpe på...
Atle

Kjell Sigurd S.
Oj, dette var tøft! Herlige kontraster mellom elementene i bildet. Landskapet der oppe er noe for seg selv, men her er det en skikkelig malplassert penzin-stasjon som gjør susen. Godt sett og godt fanget.

Kjell S
Gunnar H.
Dette bildet gir et veldig ''solitary'' uttrykk. De store dimensjonene i landskap og himmel, samt tilstedeværelsen av bensinpumpen og lampen - sammen med fraværet av mennesker - understreker dette. Vellykket og severdig bilde !
Gunnar
Nils G.
Herlig bilde med en artig fortelling. Slik du har fått til dette synes jo bensinpumpen helt malplassert der ute i det store landskapet uten hus, veier og biler.
Veldig bra at lampen lyser en aning mer enn lyset fra himmelen, hos meg understreker det den ''fortapte'' ensomheten.
Jeg tror også du kan klippe litt på toppen, men bare litt og ned til den øverste rosa skyen.

Nils
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu