Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger275
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_21601} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Bjørn H.

Suvenrent 19/19.5/19/19/19.5....
Skikkelig flott alså!!

Bjørn
Leif Y. C.

Ja, dette likte jeg også godt. Underfundig bilde med en spesiell dybde. Gjentagelse av ''lokk-lignende'' former på vertikale ''stilker'' innefrosset i blåkald is. Har fundert litt på komposisjonen, men er ikke sikker på om jeg har noe bedre forslag. Har forsøkt litt med å kutte vekk 1 cm på venstre side, men vet ikke om jeg synes det ble noe bedre.

Du lager jo så mye bra for tiden at jeg synes jeg kan tillate meg å lete etter enda bedre løsninger.
Tom A. T.

Fine farger og et bilde fullt av interessepunkter. Selv syntes jeg dette kan være litt vanskelige motiver. Syntes ofte det er vrient å plassere skarphetsplanet/dybdeskarpheten uten at bildet blir rotete. Du har jo løst dette på en bra måte. Jeg blir allikevel ikke helt fortrolig med bildet, som jeg syntes er litt urolig. Kanskje det du vil med det?
mvh Tom T
Arne S.

Du er en mester med disse isbildene. Det kan være vansklig å finne den perfekte komposisjonen i alt ''virvaret''. Men du kommer rimelig bra ut av det her. Ikke hundre prosent, men nesten.

Du har forsatt dette magentastikket. La merke til det også på landskapsbildene dine. Vet ikke om det er tilsiktet eller en justeringssak. Ville nok justert dette litt. Arne

Arild K.

Takker for kommentarer !
Enig om at det er litt vanskelig å finne gode komposisjoner i slike ''rotete is mønster'', jeg konsentrerte meg mest om å få plassert den største rundingen i bildet samt de to nest største ved siden av resten måtte bli som det ble.
Her er det helt klart mange forskjellige muligheter.
Når det gjelder magenta stikket tror jeg scanneren er årsaken til dette.
Jeg har prøvd å justere fargebalansen mot grønnt i steden men da synes jeg det ikke ble særlig pent !!
Tips tas i mot med takk !

Mvh AK
Avsluttet .

Flott bilde! Jeg skal ut på isen i morgen, men med det været som har kommet innover Østlandet i kveld tror jeg neppe jeg finner noe tilsvarende motiv selv...
Jarle A.

Pent bilde. Venter nå på bilder fra tirsdagens fototur
Torunn B.

Helt flott! Stilig mønster og farger!

Torunn :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu