Manda' morra blues
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger457
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_216181} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Anders F. R.

Hei igjen!

Jeg synes dette er stemningsfullt, jeg. Kjenner meg godt igjen, selv om jeg ikke har kjørt bil på jobben siden før sommeren. Jeg har prøvd å fange stemningen jeg også (bilde nr. 143899), men ikke så enkelt og stilrent som her.

Det er en ting jeg stusser litt på. Det ser på en måte ut som bilen bak (eller foran?) speilet står på tvers i forhold til bilen du sitter i. Det må vel komme av at du har tatt bildet ut på siden i nokså stor vinkel i forhold til forover.

Hilsen Anders F. R.
Ann F.

Bildet er tatt nesten i 90 grader vinkel ut fra bilen, speilet står ganske skrått inn mot bilsiden. Bilen som anes passerte i ''normal'' vinkel.
:-)

/Ann
John S.

Inngår dette i konkuransen E18? Uansett så er dette et stilig bilde. Flotte farger og utmerket motiv. Bare et lite spørsmål - hvem styrte bilen akkkurat da du tok dette bilde?

John

Odd Tore S.

Jeg fikk og får inntrykk av at du er på kollisjonskurs her.
Mulig at jeg er ekstra opphengt i slikt etter å ha unngått frontkollisjon med under to meter på søndag med en selvmordskandidat av en pedalanton med potensproblemer som bare kastet seg hodeløst inn på forkjørsvei, men jeg må innrømme at dette forstyrrer opplevelsen av bildet ditt i avgjørende grad for meg. Jeg ville nok satset på en mer normal vinkling av speilet.
Ellers synes at det har mye godt i seg både når det gjelder idé og utførelse, passe diffust og grått til å være mandag morgen, eller morgen generelt. Blandingen av skarpt og uskarpt synes jeg funker bra.
Var forøvrig inne på samme motividé selv, men tidligere på morgenen. (Mørk personlighet krever mørke bilder!) Uheldigvis var det høstferie og ingen kø, så det ble skrinlagt, også av sikkerhetsgrunner. Mulig at jeg prøver igjen, fikk endelig nok påtrykk til å prøve ut noen av de andre idéene mine om E18 & co nå.
odd Tore
Stig Børre E.

Veldig bra dokumentasjon av en typisk mandagsmorra.
Fint med bilen i bakgrunnen - velvalgt fargetone.

StigB
Kjell Sigurd S.

Fint fanget morrablues. Paradokset i plasseringen av bilene synes jeg er bra. Severdig liten hverdagssnutt :-)

Kjell S
Ole David P.

Hei
Meget bra stemnings bilde, fargetonen gir en råkald følelse.

Mvh
ODP
Kjell G.

Meget bra formidling av en ufyselig bymorgen!

mvh kjellg
Gro K.

Bra dok. av morratrafikk på vei til jobb. Ikke bare er det tidlig og halvmørkt. regner gjør det også.Tristere kan det vel ikke få blitt. Men du har fanget stemningen fint, fine fargetoner.
Men, bildet ga meg en støkk. Er det så at fotografers trang til utvidet motivvalg gjør trafikken utrygg ?Vil du si ifra når du skal gjøre flere stunt, så jeg kan holde meg hjemme ?
Hilsen Gro.
KANSKJE Ø.vannet i morgen ????
Ann F.

Takk for kommentarer, jeg syntes også selv det ble en brukbar dokumentasjon av en regnvåt stund i kø, det være seg enten morgen eller kveld.
For ordens skyld, bildet er snudd horisontalt for å gi inntrykk av at vi ser førerens sidespeil. I realiteten var jeg passasjer, så bare ta det med ro, Gro og John.
Odd Tore: 2 m - det er da ''god'' avstand. Jeg har sett mer suicidale pedalantoner enn som så!

Vinklingen av speilet i forhold til den passerende bil og de bak, synes jeg gjør mer enn halve bildet og følelsen, forresten..
Mvh Ann
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu