⌂ re-turn ⌂
Takplate, nedre bildekk på ferja mellom Arsvågen og Mortavika.

Lang lukker - dreiing av kampera under eksponering m/manuell lukking (bulb).

Bildet er ikke manipulert. Eneste etterbehandling er white-balance av raw-fila, og crop'ing + levels for å presisere kontrastlinjene.
Bildet inngår i albumet Light - Sky - Sun - Night - Jeg er dypt fasinert av lys, solnedgang, fargebrytninger i forskjellige skyformasjoner. Serien tar for seg bilder hvor jeg deler disse opplevelsene.
Utstyr
  • -
  • -
  • Brennvidde70mm
  • Blenderf/4.5
  • Lukker3,9s
  • Nei
  • AnnetInnstilling på bulb, og lav belysningsgrad. Deretter dreier jeg fotoapparatet til kontravinkel og holder knappen ca. 1/4's tid av total eksponering.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger292
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_216249} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Torgeir Pande B.

Dette var kreativt og kult! Liker gulfargen også! Ser nesten ut som et macro bilde av en stoff bit eller noe slikt.

Har tatt samme ferge en del gangen, men har aldri fått et så kult bilde på turen! Hehe.

MVH:
Torgeir:)
Torgeir H.

Dette var behagelig å se på.. Fine linjer og fin frisk gulfarge. Dette bildet kunne sikkert gjort seg nede i ferjekiosken eller noe!

-T.H
kåre l.

Likte dette :-)
Flott gulfarge og spennende linjer.
Snedig fremgangsmåte også, man lærer stadig noe nytt!
Eivind B.

Fet abstrakt, som føyer seg fint inn i rekken av lignende bilder du deler her på dotten. Linjene og samspillet mellom dem som gjør at jeg kicker på dette
Tone A.

Hei
Eit vakkert abstrakt bilde kor linjespelet og lyset saman med flotte grøntonar gir bildet eit uttrykk som oser av energi. Linjene frå venstresida gir fine diagonalar der dei splittar seg opp og møter dei vertikale linjene. Flott dybde og eit kreativt uttrykk på bildet, som minnar meg litt om strå i sommarvind. Kva objektiv har du brukt?
:) Tone
Reidar H.


Takk for gode ord, trivelige tilbakemeldinger og oppmuntringer.

Det er spesielt ok å oppleve at bilder jeg selv opplever som ok, også betyr noe for andre.

Tone: Jeg har benyttet vanlig 18-70 linse (Nikkor), og så satte jeg den på 70mm (da får jeg raskt en ''shady'' effekt når jeg beveger kameraet litt). Kameraet var håndholdt, og siden bildet ble tatt gjennom ei bilrute, så benyttet jeg polariseringsfilter. Da fikk jeg et par f/stop ned som en bonus.

Ellers så har jeg eksperimentert litt med en knakende kjekk linse (lensbabies.com), og et av disse bildene ( bilde nr. 264896 ) viser noe av den særegne effekten denne linsa gir. Så neste gang jeg er på ferja, så ser jeg ikke bort fra at jeg vil se hva jeg får ut av lensbabien med samme motiv.

Vyrdsamst
Reidar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu