Oslo, 2006
Bildet inngår i albumet Guys and dolls -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-10-12 19:40:02
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger772
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_216324} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Avsluttet .

Du er fremdeles i Torggata ser jeg. Synes du gjennom dette leketøysbutikkvinduet i en viss grad har greid å formidle litt av det skjærende småvulgære i dagens barnekulturtilbud. Versjonen i høydeformat gir for meg best flateinndeling.
Eivind B.

Herlig bildeserie dette, med masse skildrende bilder. Enkeltvis (som dette) gir de kanskje ikke denne iakttaker den store opplevelsen, men sammensatt vitner den om en enestående nysgjerrighet og vilje til å fortelle historier.

Godt jobba:)
Mvh Eivind
Torild H.

En kan gjøre seg mange tanker ved et slikt bilde;... hvor skal en begynne, og i alle fall ikke lett å vite om/når en skal stoppe...
V2 gir meg mest, da det der er mer direkte og ubarmhjertig fokus på jentene, og tomheten i blikket til beundreren utenfor vinduet, er mer synlig.

Glad det ikke følger lyd-fil med.

Mvh Torild
Asbjørn M.

V1 blir litt statisk etter min smak.
V2 er herlig absurd !
Ser til og med ut som dokkefiguren på utsiden av av butikkvinduet
synes situasjonen er absurd, etter uttrykket å bedømme.
Fine toner og s/h arbeid som kler dette spesielle motivet.

Asbjørn

Hans Jacob H.

Måtte ta en titt på hele serien siden jeg har kommet til etter at forrige bilde ble lagt ut. Dette er nok ikke min favoritt, men fungerer likevel bra i helheten. Versjon 2 for meg, med ''blikkontakt'' med hovedpersonen. :)
Kristoffer L.

Tusen takk for hyggelige kommentarer!

Har sans for begge versjonene selv - på hver sin måte - men er tilbøyelig til å være enig med Asbjørn i at v2 er mer absurd. Jeg har heller ingen problemer med å være enig i Torilds utsagn om at det er godt det ikke følger med lydfil. ;-)

- Kristoffer
Avsluttet .

En spännande serie (Guys and dolls). Jag associerar mycket om hur det är i samhället i dag, bland annat om uteseendefixeringen som går längre och längre ner i åldrarna.

Associerar också till ett slit och släng-samhälle. Och om hur tiden går allt snabbare. Intressanta bilder är det. Tänkvärda.

Mvh
Malin

www.helleso.com
Nina S.

Ja! Dette når frem til meg! For meg blir det et bilde av et skrudd og overflatisk samfunn. Sjel løse og tomme plastikk verdier. Hm...Håper ikke det sier mer om meg enn om bildet? Hehe...
Bildet vekker sterk motstand i meg, og det er en fin ting!
Bildene dine er veldig, veldig bra - her er det mye å se og lære, så takk for at du deler!
Jeg slenger meg på de som foretrekker versjon 2, jeg :-)

mvh, Nina
Kristoffer L.

Tusen takk til dere to siste, for to fine kommentarer! Jeg er glad for å høre at bildet har nådd fram. Dere skildrer eksakt mine tanker bak bildet.

Takk igjen!

- Kristoffer
Are-Martin S.

Jeg liker også versjon to best. Dukkene er like, men med forskjellig hår og klær. Absurd. Jenteband hvor alle spiller bass? Motbydelig godt bilde.

mvh
AMS
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu