bærende dyktighet i dype skoger
Bildet inngår i albumet Dråper -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-10-14 15:13:35
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2006-10-15 15:18:47
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2006-10-15 15:39:41
    Versjon #4
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • -
  • Blenderf/2.8
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger638
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_216525} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (28)
Céline F.
Hei!
Jeg er ikke en spesialist, men syns du har gjort bedre... Jeg syns det er for uklart oppe og nede, men baablene er veldig fine. Morsomt ogsaa at man ser eddekoppen litt! Spennende farver, men ikke nok brukt paa bilde.
Jeg er vant til saa fine bilder fra deg, at jeg syns den er litt under det du pleier aa legge ut ;)
Céline
Ina W.
Dette var pent, fint at boblene er skarpe. Edderkoppen la jeg ikke merke til før Céline sa det, men den burde vært skarp synes jeg. Ganske spennende med disse nære og litt drømmende bildene dine.

Ina
Kurt S.
Hei. Her har du fått til nok et vakkert bilde av naturens små detaljer.
Fint med fokus på de små boblene. Litt ''tunge'' farger som passer godt til årstiden man er inne i.
Tror bildet også kunne fungert med et kutt ovenfra slik at det blir tilnærmert et kvadratisk format.
Mvh Kurt
Magnar B.
Likar fortsatt leiken din m dråpar og spindelvev… Fine fargar og spennande m kort dybdeskarphet! Komposisjonen er muligens litt venstretung? ellers fint!
Kjell Sigurd S.
Umiskjennelig. Synes dette ble ganske fint men støtter forslaget fra KS om kutt i nord. Fine dråper og passende dybdeskarphet. Alltid interessant å drømme seg bort i bildene dine.

Kjell S
Ivar B.
Fine farger, stødig komposisjon, høstlig og spennende. Personlig synes jeg ikke du skal kutte i toppen. Antydningen av en edderkopp er fin. Mvh Ivar.
André M.
Pent, dette. Enig i at det kan gjøres litt bedre gjennom noen justeringer. Ikke nødvendigvis kutt, men kanskje mørkning av hjørner for å framheve hovedmotivet.
ingebjørg fyrileiv g.
Takk for alle tilbakemeldinger.

Når et gjelder kutt i topp, så er jeg uenig der. Jeg føler at det blå området må være med for det helhetlige inntrykket samtidig som det gjør litt ekstra. Men for all del, ny versjon er under produsering.

-ingebjørg
Roger K.
Hei hei, Ingebjørg!
Mye flott du produserer om dagen og dette ingen unntak. Farger her er virkelig flott sammensatt og virker beroligende i bilde. Dette trengs da resten av innholdet virkelig trykker på livet. Den lille detaljen med edderkoppen var virkelig bra. Når det gjelder valg av versjoner blir det mye på hvilket øye som ser. jeg holder på din første utleggelse og støtter deg der. Mine følelser der.

En trivelig helg til deg

Mvh RK
Avsluttet .
Hei Ingebjørg

I et slikt nesten abstrakt uttrykk som det er i dette bilde tror jeg at jeg ville klonet bort dyret.
Bildets elegante og sarte uttrykk ødelegges av de føttene.

Ellers så er jeg enig med deg at det øvre partiet også skal være med, så da er vi jo ganske enig bortsett fra den svære stygge ulven:)

mvh arild
Odd Tore S.
Litt merkelig, selv om jeg etterhvert gjennomskuer meningen med bildet.
Først lurte jeg på hva en snegle med følehorn hadde oppe i alle dråpene, men opp-ned edderkopp passer bedre.
For meg eer bildet fra den skarpe diagonalen og nedover det beste. Over det skarpe synes jeg at det blri så mye blankt at det rett og slett forstyrrer, og tar kraften fra resten på oversiden.
Kutt er ikke noen løsning her, for meg må det til en mindre påtrengende dråpehop rett over det skarpe området før jeg henger med.
Odd Tore
Stine J.
Hei Ingebjørg,

Jeg liker disse litt dystre dråpebildene dine. Utsnittet i v1 syns jeg blir litt ''hverken eller'', mens i v2 begynner du å nærme deg, faktisk syns jeg den ble ganske bra når jeg flippet den vertikalt og kuttet litt av det som da blir bunnen til et kvadratisk utsnitt (smak og behag). Edderkoppen ser jeg ikke at tilfører bildet så mye.

mvh Stine
Espen A. I.
Lekkert, absolutt pent, men kanskje litt velbrukt motiv?
Uansett ville jeg ha gått for mer skarphet rundt omkring,
synes det blir nesten litt klaustrofobisk med det lille
skarphetsplanet. Fargene er derimot svært pene.
Artig med edderkoppen som sniker under verket sitt.

-Espen
ingebjørg fyrileiv g.
Takk for nye kommentarer.

Arild - den stygge ulven, altså edderkoppen, må nok være med her. Jeg kan ikke tillate meg å klone den bort fra sitt verk! Jeg synes at dener et svært viktig element her og liker også at den ikke er skarp. -for stemningens skyld..

Odd Tore - jeg skal prøve å få til noe angående det du påpeker.

Stine - ny versjon til deg også! -når det gjelder utsnitt er jeg usikker fordi skjermen min her er klemt sammen på et underlig vis.. Ble det hva du hadde forestilt deg?

Espen - solen er vel også et velbrukt motiv!? -Neida, jeg skjønner hva du mener. Men jeg er blitt så glad i disse små nettene med de flotte små perlene. Det er moro å se hvor mange versjoner jeg klarer.. Men som Fred en gang sa, så må veg vel være forsiktig så det ikke renner over.. Kanskje dette var den siste dråpen (på en stund vel og merke).


-ingebjørg
Arne S.
Når bildene er bra, skal det mye til før det renner over. Dråpebildene dine er varierte og gode og tåler supplement. Dette er bra! Veldig bra! En visuell symfoni... Fordelingen skarpt/uskarpt er optimal. Men jeg forstyrres bittelitt av de to grenene til høyre.

Inge S.
Hei.
Versjon 4 sier jeg med en gang. Du er nesten like dyktig
som edderkoppen:-) Et fint mesterverk.
Meget bra dette.

Mvh Inge
Helge R.
Hei!!
Et bra bildet av livets mysterier, lys og farger er topp. Du er en mester med fotoapparatet ditt, hilsen
:)Helge
Edvin S.
Naturens perler - vakkert er det, og støtter meg til Arild's treffende kommentar;

''I et slikt nesten abstrakt uttrykk som det er i dette bilde tror jeg at jeg ville klonet bort dyret. Bildets elegante og sarte uttrykk ødelegges av de føttene.''

Da er det V1 for meg ;-)

:: ~ Arne
Tone A.
Hei Ingebjørg
Desse glitrande vanndråpane mest som eit perlekjede, kjem best til sin rett i versjon 4 kor edderkoppbeina er ein stor kontrast i det elegante uttrykket som bildet har. Flott skarphetsplan kor speglingane i dei skarpaste vanndråpane har fine blåtonar, og det er blåtonane som gir dei lyse vannboblene så fin kontrast.
Bruntonane sman med grøntonane gir bildet ei kjensle av å vera nær jorda med ederkoppen mest skjult bak perlerekka, som nettopp må vera eit edderkoppnett. så difor må edderkoppen vera med. Versjon 4 for meg.
Flott lys og duse fargetonar, og eit flott oppdaga motiv.
:) Tone
Stig Børre E.
Syns du absolutt er i mål med vers.4.
Her kommer det mest interessante i fokus. Flotte farger og morsomt med edderkoppbenene.

StigB
John H.
Hei Ingebjørg.
For meg er det komposisjonen som tiltaler mest. Edderkoppen er grei som en liten parantes, den er jo tross alt arkitekten. For meg er versjon 1 den som funker best, men synes at # 3 er bra også. Refleksene har jo blitt en del av din signatur. Jeg har liggende, på macen, en haug av bilder av samme arkitekt. Vet du hva denne formen av spindelvev heter? De er jo nesten usynlig uten dugg.
John
John H.
Hei Ingebjørg.
For meg er det komposisjonen som tiltaler mest. Edderkoppen er grei som en liten parantes, den er jo tross alt arkitekten. For meg er versjon 1 den som funker best, men synes at # 3 er bra også. Refleksene har jo blitt en del av din signatur. Jeg har liggende, på macen, en haug av bilder av samme arkitekt. Vet du hva denne formen av spindelvev heter? De er jo nesten usynlig uten dugg.
John
Odd Tore S.
v4 løser problemet med de dominerende lyse, og nå er ikke edderkoppen følehornene til en snegle lenger.
Odd Tore
Erik J.
Jeg klikket opp bildet først og fremst på grunn av fargene. Først ble jeg litt forvirret, spesielt i lys av alle kommentarene du har fått, fordi jeg jeg ikke fikk så mye ut av det. Så leste jeg kommentarene og forslagene om endringer, og prøvde alle versjonene og likte det bedre og bedre, men var fortsatt ikke helt med. Så, da jeg flippet originalen vertikalt falt alt på plass for meg!
ingebjørg fyrileiv g.
Takk til dere siste.

Arne, Inge og Helge: deres kommentarer er meget varmende. Tusen takk.

John - det ligger noen på min mac også.. Utrolig spennende liten verden.
Jeg vet desverre ikke hva slik arkitektur heter og om det i hele tatt heter noe spesielt.

Odd Tore - helt ærlig; en snegle hadde jo ikke vært så ille det heller!? ;)

Erik - fint at du om sider kom litt over ens med bildet. Det jo ofte slik.
-at noen trenger mer tid.


-ingebjørg
Torbjørn K.
Et veldig typisk ''IFG-bilde'' dette her, og det er jo et kvalitetsstempel i seg selv. Jeg synes du lager et utrolig flott lys- og fargespill i disse bildene dine. De blir litt abstrakte uten å være helt abstrakte også. Bra!

Torbjørn
G. Hanna W.
Hei !

Jeg er litt enig med Celine her jeg , jeg har sett deg gjøre bedre!
Men når det er sagt synes jeg det er en god V4 her!
jeg synes det er synd ederkoppen er så utydelig! Hvis han først skal være der, ville det jo vært finere med noe tydligere figur!

Mvh G.Hanna.
Inger-Lise S.
Spennende bilde og typisk deg:-) Riktig lekkert! Liker både v#1 og v#4.
Flott lys og lekre farger!

Inger-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu