U2 - On the Edge
The Edge og Adam i aksjon under U2 konserten 27. juli 2005 på Valle Hovin stadioen i Oslo. FANTASTISK konsert.
Dette bildet er egentlig bare et ''skrytebilde'', det ble tatt med et crappy engangskamera, men resultatet ble faktisk ikke så verst. Bildet betyr uansett mye for meg. Kunne ønske det ikke var fullt så mye støy.
Bildet inngår i albumet Konsertbilder -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-10-15 01:55:29
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriKonsertbilder
  • Lastet opp
  • Visninger434
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_216549} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Yngve Sem P.

Bra tittel ! Selvsagt synd med støyen. Skulle gjerne ha vært der.
Hans Henrik F.

Synes du har fått mye ut av et snapshot med et engangskamera. Støyen er jo nesten uunngåelig på et slikt bilde med den typen kamera når du skal ha med så mange detaljer. Det er heller ikke noen krise på et konsertbilde som dette, synes jeg, men har du ellers prøvd et program som f.eks neat image for å fjerne noe av støyen? Det kan godt hende du kan gjøre det bedre uten å miste altfor mye detaljer der. Jeg blir ofte overrasket over hva man kan få til der.

Fin stemningsrapport er dette bildet uansett !
Ine G.

Takk for kjappe tilbakemeldinger!

Har ikke Neat Image, men hvis jeg kommer over det skal jeg prøve meg litt fram. Takk for tipset, Hans Henrik!
Ine G.

Lagt til ny versjon som jeg fikk tilsendt fra Reidun Grønstøl. Mye bedre! Hun satt ''black point'' i skyggen bak gitaren, økte rødfargen på scenen og bearbeidet bildet i Neat Image.

Tusen takk!
Per Ole H.

Jeg synes diin bersjon er bvedre, Ina. Støyen plager meg ikke så mye, det eneste som trekker for meg er at Edge er litt ''flat'' i ansiktet, som jo skyldes kameraets manglende kvalitet. Motivet er strålende, og hadde du hatt et bedre kamera, hadde det vært perfekt.

mvh Per Ole
Ine G.

Hver sin smak. Takk for kommentaren! :)
Hans Henrik F.

Hehe - jeg vil faktisk også støtte POH her. En såpass kraftig bruk av NI gjør for mye vondt for detaljer og nyanser i bildet. Typiske eksempler på ting som blir ''ødelagt'' av for mye NI er hår, ansiktsdetaljer, nyanser i klær osv. Her er alle slike ting eksemplifisert, er jeg redd. En mulighet er å lage en blanding av et bilde som er behandlet i NI med originalen og så viske vekk det behandlede laget der detaljer er viktige. Ofte er heller ikke støyen så synlig i lysere områder som hår og ansikt osv, så det kan fungere fint. Støyrensing er temmelig kjedelig og møysommelig, men brukt riktig, kan det gjøre underverker.
Ine G.

Takk for kommentaren din, Hans Henrik! Nyttig lesning.
Trond Reidar T.

Skulle gitt mye for å vært der ja! må ha vært en sinnsyk stemning! flott bilde! var du på scenen???
Ine G.

Ja, jeg skal love deg at det var litt av en stemning! 40 000 mennesker trøkka inn på Valle Hovin + U2 liksom. :P Men nei, var ikke på scena - I wish!

Takk for kommentar!
Hanne S.

Støy eller ikke støy, dette er et fett bilde.

-Hanne.
Ine G.

Tusen takk, Hanne :D
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu