Enda en modell vi bruker i jobb sammenheng. Kunne kansje åpnet blenderen mer? Hva synes dere? Syndspunkter og ideer taes imot med stor takk og et smil.:-)
Utstyr
  • Nikon 50d
  • Nikon AF-S NIKKOR 18-70mm 1:3,5-4.5G ED
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMote
  • Lastet opp
  • Visninger534
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_216733} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Stig Børre E.

Bra portrett. Perfekt valg av blender etter min mening. Fint lys og godt utsnitt. Fint blikk og positur.
Eneste jeg stusser litt over er håret - det virker som det enten er snakk om litt for mye sharpening eller for hard komprimering. Det er pirk - bildet er BRA og vel så det.

StigB
Elise S.

Hei Stig Børre.
Takk for kjapt svar. Er enig med deg. det er noe i ''piggen'' på bakhodet. Irriterende ( er frisør, og har tatt det til en stylist konkkuranse).Bilde er uredigert, så jeg vet ikke hva jeg har gjort galt. Men det er ikke slik på orgenalen. Har jeg komprimert det for hardt?
Ha en fin kveld. -Elise-
Stig Børre E.

Sikkert komprimeringen. Så lenge originalen er grei er det jo uproblematisk.

StigB
Avsluttet .

Fint portrett og fin gutt.
Hilsen Tone!
Elise S.

Takk Tone. Ja, han er søt han.;)-Elise-
Haldor L.

Hei Elise.

Meget bra portrett med godt fokus på ansikt/frisyre. Det er kun en ting som også trekker litt oppmerksomhet og det er hånden hans, kanskje prøve å lage et nytt utsnitt uten?

Mvh Haldor
Elise S.

Takk for komentaren. Er enig med deg, men jeg har masse bilder av denne karen. De beste bildene kan jeg ikke legge ut her, da dette er tatt til en stylist konkurranse og det ikke er lov til å publisere de bildene vi sender inn. Litt kjipt. Jeg har også på dette bilde lagt det inn feil. Dette ble lagt inn før jeg klarte å stille kvaliteten på bildene jeg la inn her. Men du har jo lært meg bedre nå hehe.
Men jeg har bilde uten hånd, og de er bedre.

Mvh Elise :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu