...
Diana billede - 3200 iso fremkaldt som 12000 iso - kopieret på flydende emulsion...
Utstyr
  • Diana
  • -
  • Blender-
  • FilmtypeIllford delta
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger428
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_216790} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Reidar H.

Stine, du er dyktig.

Både billedbruk, komposisjon, effekter - det funker.

I 2006 er det mange med kamera, og mange med foto-interesse. Det er langt mellom dem som knipser og dem som presenterer gjennomtenkt, bearbeidet og godt materiale. Du har med blant annet dette bildet, vist at du tilhører siste kategori.

God karakter, og bokmerke.

Vyrdsamst
Reidar
Anne-Lise S.

Interessante bilder du legger ut. Velger å kommentere dette som jeg også liker svært godt. Kan du fortelle litt om metodene dine? Bruker du lag på lag og brushes, eller er jeg helt på jordet? Fargene du har valgt i dette motivet er herlige! Ser ut som akvarell, men så er det ikke det likevel. Flott!

Anne-Lise
stine k.

tak for kommentarerne.

Anne-Lise, først forstod jeg slet ikke dine spørgsmål....
men pludselig gik det op for mig, at du nok henviser til Photoshop, eller lignende program..

og da jeg er aldeles analog, morede dette mig.

ingen lag - ingen brushes, PS er kun brugt til indscanning og web forberedelse..

dette er lavet med Dianakamera (verdens ''dårligste'' plastik kamera)
derefter er det kopieret på fotopapir, jeg selv har lavet. Flydende emulsion kan, når det er flydende, lægges på enhver overflade, der så virker som fotopapir.
og det bliver kopieret som normalt fotopapir i mørkekammeret...

tonerne ligger i emulsionen - dette er ikke tonet efter kopiering.

(man kan lave dette med et digitalt kamera som udgangspunkt - men så skal man via PS lave et stort negativ - udprinte det, og så lave billederne som kontaktkopier..)
Anne-Lise S.

Hei Stine!

Veldig spennende å høre om metodene dine! Diana-kameraet er helt ukjent for meg, og det er dine metoder også! Du vet...., nå i disse digitale tider... Du forklarer godt, og det høres svært interessant ut slik du skaper disse bildene. De er små kunstverk i seg selv. Hvor lang tid ca. brukte du på å skape akkurat dette bildet? Du er dyktig!

Anne-Lise
stine k.

Hej Anne-Lise

Det er svært at svare på, hvor lang tid jeg brugte på dette billede.... (Det er et ca. et år siden jeg lavede det, så jeg kan ikke huske det.)

Den emulsion jeg har brugt her, skal lægges på 2 gange. Det tager ca. 20 min. at smelte den, og når første lag er lagt på, skal det tørre mindst et par timer før andet lag lægges på, og så skal det tørre igen...
(Jeg laver altid flere stykker papir af gangen)

At lave selve kopien tager nok ca. en times tid. Først skal der laves prøvestrimler og det er sjældent, at jeg er tilfreds med den første kopi:-)

Men det er meget forskelligt, hvor lang tid det tager. Nogle gange kører det bare for mig og andre gange driller det hele. Modsat arbejde i photoshop, så er der ingen fortrydelses ret. Hvis det ikke virker, må man starte forfra.

Nogle gange kan jeg bruge flere dage på at lave et billede og andre gange en time. Det er også meget forskelligt alt efter, hvilken teknik jeg arbejder med.

Tak for din interesse!
Stine
ingebjørg fyrileiv g.

Jeg synes at disse bildene, etter denne metoden, er så sterke. Jeg føler at de blir mye bedre når det ligger mer arbeid bak, men det varierer jo selvsagt. Jeg liker uttrykket i dette bildet meget godt. Så skjørt og vakkert..

-ingebjørg
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu