Bergsjøen
Thomas gjør ting han ikke kan

Jeg ser ofte gode landskapsbilder og flotte landskap, men sliter med å få til selv.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger335
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_217015} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Stig B.
Flott morgenlys, med fin dybde i bildet. Flotte farger som viser godt høstvær. Likte utsnittet, gir fine elementer i bildeflaten. Teknisk godt. Bare fortsett å prøve du, dette går bra.

Mvh Fattern
Sverre H.
Hei Thomas, må si meg enig med fatteren din. Fint dette! Speiling i vannet av både skyer og lansdskap. Du har en god komposisjon og fin dybde i bilde.

Det som trekker ned i dette tilfeller er nok den noe blasse himmelen.
Hadde du klart å temme den litt så hadde det hevet bildet mange hakk.

Landskap er en vanskelig sjanger, og igjen må jeg si meg enig med far :) Forsett og prøve! Dette var i alle fall bra, og et godt steg på veien! Mvh Sverre.
Ivar B.
Nei slettes ikke dårlig resultat dette. Enkel og fin komposisjon som gir god dybde og bildet gir en god høstskildring. Enig med forrige taler om at himmelen blir i blasseste laget. Ellers synes jeg du har kommet fint i havn med dette bildet. Mvh Ivar.
Nils G.
Flott bilde med mye ro og stemning. Det visne gresset i forgrunnen er jo veldig flott. Det samme med vannspeilingen og landet/fjellet bortenfor. Så et alternativ er å klippe bort den blasse himmelen. Bildet vil nok endre karakter noe.
Ellers er min oppfattning at slike landskapsbilder gjør seg best i bred-format, det gir på en måte mer ro.

Nils
Avsluttet .
Jeg syns at dette var veldig fint jeg,fine gyldne farger og flott speiling og for en gangs skyld ber jeg ikke om at stråa blir kuttet bort.For her passet de ypperlig inn.Så bare fortsett du,dette blir du konge på til slutt.
Hilsen Tone!
Thomas B.
Takk for kommentarer.
Jeg var litt usikker på om jeg skulle ta med himmelen, siden den er så innholdsløs, men tok den med for å få med hele fjella. Jeg kan prøve å få litt mer riktig farge på den.

Jeg har et liggende bilde også, tatt med mer vid vinkel for å få med sivet i forgrunnen der også. Jeg likte egentlig dette best, da jeg følte jeg fikk mer dybde, uten at fjella forsvant for langt bakover. Jeg kan se litt til på det liggende bildet. Får se om jeg kanskje legger ut det også.

Mvh
Thomas
Kenneth K.
Fin høststemning du har fanget opp her. Fin dybde i bilde. Komposisjonen var bra .

Mvh Kenneth
Anne R.
Nydelig bilde!
Og her ser jeg hvordan det skal gjøres. Har prøvd meg på noen slike bilder med siv i forgrunnen men ikke fått det til. Dette var flott.
Mvh Anne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu