To Tre
Utstyr
  • Nikon D50
  • Nikon AF-S DX 18-70 mm f/3,5-4,5G IF ED
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger424
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_217148} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Ole Marius L.
Wow.. nå erre høst gitt! Kunne godt vært lysere for min del.
Avsluttet .
Syns dette var helt nydelig jeg,liker både farger,lys og spesielt komposisjonen,helt herlig.
Hilsen Tone!
Nils G.
Flott høstbilde. Vanligvis ser man jo hele trær med høstfarge men her har du funnet et riktig fint utsnitt som jeg liker godt.
Flotte farge både oppe og nede.

Nils
Ole Birger S.
Ett flott og severdig bilde. Dette likte jeg godt, og har ingen forslag til mulige forbedringer.
Grethe S.
Supert bilde, liker fargene og kompen godt.. også fikk jeg så
lyst til å klatre...

Flott!

MVH Grethe
Torgeir Pande B.
Kjempe flott dette. Kraftige og flotte høstfarger. Kult:)

MVH:
Torgeir:)
ingebjørg fyrileiv g.
Nydelige farger og flott og tett utsnitt. Stemningen er god og treet er til å bi glad av. Det kan være at bakgrunnen med sivet virker litt forstyrrende, men på den annen side er det mye bedre enn fx hus. -så egentlig blir det bare pirk. Bildet er meget fint.

hilsen ingebjørg
Hans Henrik F.
Fint bilde og kreativ tittel! Det er mye godt for øyet her og spesielt mangfoldet i høstfargene med rødt i bunnen gir mange poeng hos meg!
Sverre H.
Hei Erik,

For et utrolig flott høst bilde. Vakkert tre du har funnet. Synes du har valgt et passende utsnitt. Dette er bra. mvh Sverre.
Camilla S.
Heisann

Du har absolutt funnet det optimale høst treet, nydelige former på grenene og så mange flotte fargenyanser.
Liker det tette og fine utsnittet, en herlig blanding av gult, grønt og oransje toner på bladene rundt om.
Dette likte jeg:)

-Camilla
SIV-MERETE R.
Kjempenydeligt høstbilde
Erik J.
Oisann for en respons! Takk til alle! Jeg spør meg selv hva i all verden var det med dette bildet som ga så mye respons i forhold til andre jeg har lagt ut. Jeg ville ikke trodd det på forhånd, fordi dette ble tatt på (en) to tre. Kanskje en naturfølelse -men av alle steder er dette tatt i en liten park midt i storbyen Berlin. Det må vel helst være utsnittet som flere har nevnt, ellers er vel dette ganske flatt rett på.
Nina E.
For min del er det tre ting som GJØR det bildet severdig: Nydelige høstfarger, den skrå bakken, flotte stammer, vannet i bakgrunnen. Sammen blir det et flott resultat! Mvh ne :-D
Anne-Lise S.
Dette har jeg sett på flere ganger. Trodde jeg hadde kommentert det også, men ser nå at jeg kun har beundret det på avstand. Lønnetrær er fantastiske som motiver. De har noen av de vakreste høstfargene som er å se, og de har oftest en spennende stamme. Bakken rundt er full av farger, og her har du valgt et utsnitt og etterarbeid som kler denne kunsten.

Anne-Lise
Eivind B.
Rått høstbilde med kompromissløst utsnitt. Her er det farger, farger, farger (og kontraster) som gjelder. Pent utnyttet blå bakgrunn mot alt det gule. Herlig tre du har funnet også. Alt i alt veldig bra! Mvh Eivind
Ann T.
Et kjempebra høstbilde! Fargene er nydelig og komposisjonen er meget ''frodig''. Ser ut som det er en kombinasjon av ask og lønn trær her. Likte dette veldig. Et meget bra gjennomført bilde.
Hilsen, Ann
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu