Generasjoner
Bildet er tatt på pappa`s grav. Desverre døde han for tidlig til å møte gutta mine. Noe jeg føler fryktelig leit. Her ville jeg lage et bilde som ville bety mye for meg, og var så heldig at lyset sto slik at gutta ble speilet i stenen når de steller med blomstene. Liker synonymet med bilde. om generasjoner`s gang, og at jeg forteller barna mine alt om han, at han aldri vil bli glemt.
Noe støy i bakgrunn, og front. Noen som har en ide om hvordan jeg bør gjøre for å få det enda litt ''renere'' i motivet. Ville bety mye for meg å få dette bilde ''perfekt''. Ideer og hjelp tas imot med stor takk!!:-)
Utstyr
  • Nikon 50d
  • Nikon AF-S NIKKOR 18-70mm 1:3,5-4.5G ED
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger385
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_217354} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .

Her vil jeg ikke kommentere det tekniske,men det som bildet sier meg og det er at her settes følelser i sving.Jeg begynner automatisk å tenke på den jeg har mistet når jeg ser dette bildet og tenker på graven til min kjære lille datter,som vi må bort å stelle med jevne mellomrom.Syns du har greid å formidle noe med dette bildet og hos meg satte det iallefall tankene i sving og jeg tenkte at nå må jeg snart på graven igjen.Veldig personlig dette her,men sånn ble det bare av dette bildet ditt.
Hilsen Tone!
Elise S.

Hei Tone.

Foto er fantastisk med at man kan sette bilde på en sterk følelse, og mange ganger sier et bilde mer en tusen ord. Det var tanken bak bilde, og til deg klarte jeg å formidle det.Derfor satte jeg veldig pris på tilbakemeldingen din.

Var i tvil om jeg skulle legge det ut, for jeg lurte på om bildet bare var veldig sterkt for meg, så jeg satte veldig pris på din persjonlige tilbakemelding. Jeg er glad når jeg klarer et foto til ettertanke.(men kan bli betraktlig bedre på det tekniske. )

Vi lever på gode minner.De blir aldri glemt;) Tusen takk.

Hilsen Elise.
Mone K.

Prøv å få linjene øverst på steien klare..nå går de i ett med bakgrunnen på midten.
Jobber selv med ett bilde av pappas stein. Dette bildet rørte meg. Nå er det snart ett år sida jeg mista faren min, men har fortsatt vanskeligheter med å besøke grava. Det er ting som bare blir utsatt. Er så mye jeg skulle ønske han kunne oppleve... Men som du sier, minnene lever.
Elise S.

Takk for rådet Mone. Jeg fikk ps instalert mandag, så jeg bruker nok litt tid på å forbedre versjonen. Men jeg skal jobbe med saken.Takk for tipset.

Det er 13 år siden Pappa gikk bort, og jeg savner han hver dag. Men det er lettere å leve med savnet etterhvert, og det blir litt lettere å besøke graven for hver gang du er der. Men det er ingen oppskrift på hvordan man skal takle å miste en klippe i livet i så ung alder.Jeg lever på alt det gode vi fikk sammen;).
Tusen takk for tilbakemeldingen. Fint at du likte bilde.
-Elise-
Avsluttet .

Godt bilde gamle venn! Jeg visste ikke at du fotograferer...Jeg synes du skal la bakrunnen være der men kanskje gjøre den litt mørkere. Hvis du vil kan jeg prøve men da må du sende meg orginalen
Egil S.

Dette bildet er sterkt!
Du viser med dette bildet mot og krativitet. Mot med å bruke motivet og barna. Krativitet i tanken bak bildet.

Slike bilder setter følelser i sving, og det er tydelig at personen betydde mye for deg. Et bilde til sterke ettertanker.
Elise S.

Rune: Bildet er dermed sendt. Kjempe snilt av deg å lage et forslag til meg. Det setter jeg veldig pris på.

Egil: Tusen takk for tilbakemeldingen.Og takk for så flotte ord fra deg:) Godt å høre at andre også syntes det er et sterkt bilde. Han betydde veldig mye for meg. Men han lever evig i hjertet mitt.
Liker veldig godt kompen i bildet, men kan som sagt bli en del bedre teknisk. Er ikke så bra på etterbehandling heller, men jobber med saken ;)
Blir spennende å se hva Rune får til.

MVH -Elise-
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu