Sumaco Ecuador
En fortsatt delvis aktiv vulkan 3900 moh - kun Ecuadors 26. høyeste topp. Bildet er tatt fra Pasachoa 4200 moh.
Bildet inngår i albumet Ecuador -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-10-23 16:56:43
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger956
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_218238} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Kjell Sigurd S.
Mektig. Flotte blåtoner i en fin komposisjon. Ser ut til å være en perfekt eksponering. Midtstilt er fint her og skyene bryter fint på høyre side. Likte dette.

Kjell S
Eyvind R.
Et fint bilde med dekorative blåner og fine skyer. Er litt usikker på om ''midtstillingen'' av fjellet er det optimale utsnittet.. men som sagt bra..

Mvh Eyvind
Céline F.
JA veldig bra! Veldig fine blaa toner! Jeg er ogsaa litt usiker paa fjellet som er midtstillt, men men! Og jeg synes blaa fargen av himmelen forstyrrer litt, kansjke det er bedre om du kutter av ooverste delen, over fjellet? Bare en idee, saann. Aa proove kansjke?
De forsjellige blaa fargene gir en super dybde til bilde ditt!
Veldig flott! Ecuador er helt spesiellt, har jeg hoert!
Céline.
Ivar B.
Flott og mektig landskap. Midtstillingen fungerer bra synes jeg da det tilfører bilde litt ro og trekker blikket mer mot fjellet. Fine blåner innover som gir fin dybde. Meget bra! Mvh Ivar.
André M.
Lekkert blått, Ketil. Vakkert så det holder. Ville kanskje unnet meg noen flere piksler med blått over skyen til høyre. Hun har det litt trangt :-). Midtstillingen av fjellet funker bra for meg.
Arne S.
Blåtonene gjør dette bildet. Det bølgende landskapet topper seg i den karakteristiske formasjonen der bak. Skyene er viktige for komposisjonen. Enkelt, men velfungerende.
Avsluttet .
Utrolig flott,tenkte på Blåfjell nå jeg og det nærmer seg jo jul.Herlig bilde.
Hilsen Tone!
Dag J.
Veldig flott dette. Litt mye opplyst i forgrunnen etter min smak, og himmelen kunne også vært mørknet litt for å balanseere lyset bedre, men ellers majestetisk og mektig i masssevis.
Stig B.
Vakkert

Med de klare og tydelige konturene og fine blåtonene ser dette nesten ut som et grafisk arbeid og ikke et fotografi. Enig med AS i at skyene er viktige. Rent og enkelt bilde, som for meg lykkes meget bra.

Mvh Stig
Odd Tore S.
Her var det mange og fine blåner mot fine skyer. Det hele kulminerer i vulkanen, meget effektfullt.
Etter selv å ha fått råd om å dempe ned et hjørne som tiltrakk seg oppmerksomhet, kunne jeg tenke meg å si det samme om nedre venstre hjørne her.
Ved første øyekast så bildet ut til å helle mot høyre. Både skytopp og skybunn på begge sider av fjellet er horisontale, men den til høyre er mye lavere enn den til venstre. Jeg antar at det hele er et rent synsbedrag, som forsterkes av at fjellryggene også heller i samme retning. Fjell er ikke vatret opp til øre for fotografene!
Odd Tore
Ketil K.
Takker for konstruktive kommentarer! Har lagt ut en V#2, der jeg har forsøkt flg:
Rette opp bildet, uavhengig om det er i vater eller ikke, slik at det ikke skal se skjevt ut. Nedre venstre hjørne er mørknet, vulkanen er ikke lenger midtstilt, skyene og himmelen er mørknet og søkt avstemt mot øvrige fargetoner. Det er tatt med noe mer himmel.
Odd Tore S.
v2 ble en meget sterk opplevelse, den går vel et stykke vei fra virkeligheten og ut i de sterke blå drømmers verden.
Mine idéer var nok litt mer moderate, dette er også dekorativt, men i en helt annen divisjon.
Odd Tore
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu