Kurt Sedeniussen - Go on my friend !
Det er med umåtelig stor sorg at jeg har mottatt beskjed om at Kurt har forlatt oss, så alt alt for tidlig. Han har vært en meget god venn i Bodø fotoklubb og en stor inspirasjon. Ikke bare som fotograf, men også som menneske. Takk for at jeg fikk være din venn Kurt. Mine største kondolanser til dine kjære.
Bon voyage !!
Bildet er tatt på en fototur ved Børvatnet rett sør for Bodø. Bildet gir et godt uttrykk over Kurts glede for både natur og fotografi synes jeg.
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • Sigma EX 50-500mm
  • Blender-
  • FilmtypeDigital
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger1194
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_218802} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Fred S.

En fin og respektfull hyllest til en person som har satt sitt preg på dot.no i en årrekke.

vh fred
Inge S.

En trist melding...

Mvh Inge
Steinulf L.

En tragisk melding om en fotovenn som mange av oss har hatt som en engasjerende inspirasjonskilde.

Bildet er en fin hyllest.
Anne-Cathrine B.

Et flott portrett av Kurt, Steinar. Jeg satt og så gjennom bildene på nettsiden til fotoklubben i dag, og merket meg spesielt dette fine bildet av Kurt i sitt rette element - på tur med kameraet! Flott at du deler det med alle her på dotten!

Anne-Cathrine
Espen A. I.

Jeg har aldri møtt Kurt, heller ikke sett hans ansikt før nå.
Tapet og tomrommet etter hans bortgang vil være enorm
her på dotten. Han har alltid kommet med gode, fyldige og
svært engasjerende kommentarer til meg og andre. Mye av
min landskapsfotografering er under tips og triks samt
engasjement fra denne mannen. Utrolig positiv og en naturglad
mann virker det som. Uansett, vil bare kondolere til hans
familie og håper Kurt har det bra der han er. Hvil i fred..

-Espen-
Inger-Lise S.

Et godt portrett av Kurt og en fin gest av deg! Takk for at du deler det med oss!
Det er så ufattelig vondt at han er borte.....Han føles så nær....Vi mailet senest fredag...
Våre kondulanser til dere i Bodø Fotoklubb, og ikke minst til Kurts Marie, sønn, stedatter og resten av familien!

Med beste hilsen fra
Inger-Lise
og
Jens Erik
Bente K.

Takk for at du deler dette bildet med oss. Dette er første gang jeg ser Kurt, og det er fint å ha et minnebilde. Det blir et stort tomrom etter han.
Bente
G. Hanna W.

En fin gest av deg er dette!
Tenk der var ansiktet på komentarene...

Dette føles rart, vanskelig å tenke seg til...

Med varme hilsner G.Hanna.
Inger Anne Maritsdotter V.

Har heller aldri sett han før nå, men han utstråler det samme lune glimtet som han viste også gjennom sine mange bildekommentarer her på dotten.

Han gav raust av seg selv med sine kunnskaper om foto, både via egne bilder og sine mange positive tilbakemeldinger og kommentarer.

Gjennom hans mange vakre landskapsbilder ble vi kjent med både hans hjemtrakter og sitt lokalmiljø der han detaljert forklarte hvor dette var, hans bilder var kort sagt en meget god reklame for landsdelen.

Det var så ufattelig trist at du gikk bort så tidlig, eg kommer til å savne deg veldig her på dotten!

Eg lyser fred over Kurt sitt minne, og kondolerer hans nærmeste familie.

Mvh Inger Anne

Avsluttet .

Det var et tragisk budskap vi fikk igår om Kurt's bortgang. Og bilde her føler jeg er akkurat slik jeg har sett ham for meg igjennom hans gode og forklarende kommentarer samt alle bildene han delte med oss fra hans hjemsted.
Han hadde alltid i sine kommentarer en lun og god undertone, og det siste bilde mitt han kommenterte 10.oktober skrev han avslutningvis sitat:

Livet er godt å leve på en kveld som dette.

Helt ufattelig at han plutselig ikke er blandt oss lenger, og mine tanker går først og fremst til hans familie og nære venner i hans omgangskrets.

Tusen takk til deg Steinar som deler dette bilde med oss.

mvh arild
Judit W.

Thank you Steinar for this nice farewell-photo ... Homage to Kurt!

Judit
Geir Ove T.

Takk for at du la ut dette bildet, Steinar. Det var godt å se smilet hans en siste gang. Kurt tok så utrolig godt imot oss alle da vi stakk hodet innom fotoklubben for aller første gang. Et stort tap for oss alle.

God reise, Kurt !

Thomas M.

Enig med Geir Ove. Takk for at du la ut dette bilde og takk dere som anbefalte bilde. Hvil i fred Kurt.

Thomas Mørch
Terje K.

Flott gest til en stor og ikke minst fin bidragsyter til oss alle her på ''dotten'', både bildemessig og for alle velfunderte kommentarene.

Fint å ha et ansikt å sette på de fine og konstruktive tilbakemeldingene han gav.

Rart og uvirkelig dette :'(

Terje
Tone A.

Også eg vil seia takk for at du la ut dette bildet av Kurt.
Om eg aldri har møtt han pesonleg, så har eg blitt kjent med han gjennom alle bilda hans, som hadde ein til felles: dvs alltid ein tekst som skildra stemninga eller ein tekst som fortalde om motivet.
Storslagne naturbilde frå nord, velkomponerte og vakre hadde han, men også bilde av småe detaljar i naturen framstilt på ein spanande måte.
Han har vore til stor inspirasjon for meg, når det gjeld komponering av naturbilde, motiv-valg og den store fotokunnskapen som han delte.

Nokre av mine bilde har han hjulpe meg med. Seinast 16.oktober anbefalte han eit av bilda mine og det sat eg stor pris på. Kommentarane hans var detaljerte, kunnskapsrike, med vekt på det positive i bildet og med gode forbedringsforslag. Og alltid mvh. Kurt og med smilefjes inneimellom!
For ein månad sidan sendte han ein mail og takka for mine kommentarar, spesielt på det siste bildet som han hadde då. Han skreiv så fint at eg fekk problem, då eg skulle skriva kommentar på neste bildet hans.
Også eg vil sakna deg stort på dotten, ingen kan erstatta dine vakre naturbilde frå nord og dine læreike og lune kommentarar! Og du skreiv så mange kommentarar også.
Og tankane går til din familie, og dine vener som har mista ein dei er glad i .
Fred over ditt minne, Kurt.
Helsing Tone
Og til de i Bodøfotoklubb: få til ei utstilling av Kurt sine bilde som kan vandra Norge rundt. Og fortset det gode arbeidet hans.
Helsing Tone


Espen A.

Godt, Steinar... En god måte å hedre en venn og likesinnet på. Far vel, Kurt.

Mvh
Espen Amdahl
Odd E. k.

Vil takke deg for all den gode inspirajon du har gitt til mine bilder gjennom tiden jeg har vært her på foto.no. Gjennom det har du vist din store interesse for naturen og den gaven den gir. Du har vært en inspirasjonskilde og læremester om det å oppleve naturens gave og utrrykke det i form av bilder.
Et flott bilde av Kurt.

Mvh

Odd E.
Odd Tore S.

Flott at du la ut dette bildet av Kurt, særlig nå når hans bilder har blitt sperret for flere kommentarer.
Da jeg fikk høre om dødsfallet i dag, fikk bildet hans med tittelen ''Closed!'' plutselig en annen og dypere mening enn da jeg kommenterte det.
Nå er også Kurt closed for oss, men i en helt annen stil enn det som bildet viser, brått revet bort mens han var i full styrke både som fotograf og som konstruktiv, ærlig og grundig kommentator.
Han etterlater seg et tomrom som når langt utenfor sin nære krets.
Jeg tror at hans bortgang må sige ned hos meg før jeg blir aktiv igjen her, et budskap som dette er ganske lammende selv om vi bare hadde truffet hverandre gjennom dotten.
Hvil i fred.
Odd Tore
Steinar Asp O.

Hei, og takk for kommentarer og hilsener fra dere alle.
Jeg skal sørge for at de blir viderebragt til hans venner i fotoklubben, og ikke minst til hans familie.
Det er fortsatt uvirkelig for meg at Kurt ble stedt til hvile idag, for for meg er han fortsatt levende på veldig mange måter.
Håper hans inspirasjon gror slik at flere tar opp tråden med å kommentere bilder og hjelpe frem andre fotoentusiaster, både her på Foto.no, men også ellers. Jeg skal selv forsøke etter beste evne.

Forøvrig:
Fortsett gjerne med å legge inn kommentarer og ord hvis dere ønsker det.
Med vennlig hilsen
Steinar
Roger K.

Fint at du la ut dette bilde av Kurt. Jeg tok meg i at jeg var på tur til å si, hei Kurt, hallo der eller hei hei der i Bodø.
Han etterlater seg et stort tomrom og det vil ta en tid før jeg venner meg til det. Vi hadde mange fine diskusjoner vedr foto. Der delte han raust ut sine erfaringer med meg. Han hadde lett for å engasjere seg og strekke ut en hand til andre når det trenktes. Alltid blid og hjelpsom. Det siste som vi holdt på med var oppstart av Lofoten Fotoklubb. Han hørte stadig etter hvor langt vi var kommet og kom med gode råd under veis. Trenkte innspill på nettside som vi holder på og bygger opp. Der ble vi ikke ferdig, Kurt, men den skal fullføres og takker for din hjelpende hånd. Det virket nesten som Lofoten Fotoklubb ble en del av han også da han er fra Lofoten. Takk for alt.
Hvil i fred.
Roger
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu