sommer:)
Nubbur og Guðný tok seg en liten svømmetur i sommer på Skarslia i Hallingdal:)
Syns det ble veldig fint, men jeg kan jo ikke så mye om slikt. Jeg liker veldig godt å ta bilder fra fiskeperspektiv(?) :)
Bildet inngår i albumet Dyr:) -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-10-28 14:28:19
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2006-10-28 14:29:28
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2006-10-28 14:30:29
    Versjon #4
  • Lagt inn: 2006-10-28 21:50:40
    Versjon #5
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger576
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_219256} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Hans-Petter F.

Hei Linda, flott motiv. Jeg synes i utgangspunktet det virker som du har tenkt riktig med tanke på vinkelen i forhold til hest, men jeg synes halsen til hesten ser så veldig tynn ut i forhold til hva jeg mener ser bra ut. Jeg synes også det er for mye luft over motivet og benet til damen på bildet ser litt merkelig ut, dette kunne kanskje vært rettet ved å beskjære bildet på høyere side slik at ikke hele beinet blir med på bildet.
Torill K.

Hei Linda!
Kjempefint sommerbilde! Morsomt perspektiv og fin plassering av hest og rytter i bildet. Det blir litt mye himmel på toppen av bildet, så ville kuttet bort en del av den.

mvh
Torill :)
Odd E. k.

Hei Linda!

Et flott hestebilde fra en fin vinkel, der både personen og hesten kommer fint frem. Lyset gir fine detaljer, der hesten har glimt i øyet. Skulle kuttet noe i toppen men ellers et velkomponert bilde.

Mvh

Odd E.
Avsluttet .

Likte også veldig godt bildet ditt.Himmelen plager ikke meg så veldig mye.Vinkelen gjør det meste av bildet.Oppfriskende..Hest og rytter ser nesten
litt i samme retning.Kanskje det er neste sommer de ser frem mot?Iallefall et bilde som jeg likte svært godt.

mv fotohilsen

O
Mari G.

Nydelig sommerbilde :) Liker utrolig godt perspektivet men må si meg enid med kommentarer over i at det kanskje er litt mye himmel.

Mari
Hanne S.

Kjempefint bilde tatt fra en spennende vinkel. Jeg ville ha fått vekk den lille bakkedelen nede i venstre hjørne,men himmelen syns jeg er fin som den er.

-Hanne.
Jóhann Á.

Sæl Linda!
Kjempefint bilde! Fine farger, stilig vinkel og fint at begge ser i samme retning. Som nevnt kunne du kanskje sett hvordan bildet blir hvis du renser litt i bunn og topp.

MvH, Johann
Hans Henrik F.

Sier meg mye enig i det OÅ uttrykker. Jeg antar at du ikke har noe mer å gå på nedover og til høyre, for om du har det, ville jeg definitivt tatt med mer for å utnytte høydeformatet maksimalt. Om mer av hesten og jentas fot kommer med, ville det bare vært bra. Det lille glimtet i øyet på hesten er nevnt og det er viktig for bildet. At de to ser samme vei, faller også godt i smak. alt i alt fint - men tok du ingen fra selve badingen ? Det ville vel vært enda mer spesielt som hestebilde om også hesten badet?
Linda Hrönn H.

Takk for alle kommentarer!!:) Jeg skal lage flere versjoner slik som dere har sagt:)

Og HHF: Jeg tok et par når de badet også, men det var med vanlig engangskamera:/ så de ble ikke fine i det hele tatt:S har limt det inn i fotoalbumet mitt:) Men skal huske på det til neste gang;)
Jakob H.

Hei Linda!

Kjempe flott bilde, ser du har lagt ut flere versjoner. Personlig likte jeg versjon 4 best :-)

Eneste som var å påpeke var som en her sa, at halsen ble litt unaturlig tynn. Ellers, kjempe flott!:-)

Mvh
Jakob Haugaa
Linda Hrönn H.

Hei:)

Tusen takk for alle kommentarer!

JH: Jeg likte også v4 best:P

Mvh Linda
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu