too much brandy
Ville egentlig ha bunnen på det øverste glasset vannrett, men da falt det bare ned..
Utstyr
  • Nikon D70
  • 18-70
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriStilleben
  • Lastet opp
  • Visninger373
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_219265} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Hans-Petter F.

Hei Gunnar, kreativt og fint motiv! Min kjæreste mener bilder var ''alt for kjedelig'' men jeg mener bildet er fint, rolig og tidløst. Kunne dette kanskje være et motiv du kunne lage en serie av? Jeg er på leting etter serier som passer på veggen og dette har absolutt potensiale til å bli spennede om du er kreativ med glass.
Gunnar O.

Takker for komentar, Hans-Petter! Tok faktisk bildet med tanke på å kanskje ha det på veggen selv.. Driver og tar bilder av noen kaffekopper i skrivende stund som også kanskje havner på en vegg etter hvert. Legger vel ut et av de også etter hvert tenker jeg.
Avsluttet .

Kreativt bilde Gunnar.


Stå på med det gode arbeidet..

Arne
Mandy Christin P.

Veldig kreativt arbeid med glassene. Spennende stilt opp. Rettelse på Hans-Petter: Jeg mente ikke at motivet i seg selv ble alt for kjedelig. Det jeg mente var at jeg synes den hvite bakgrunnen på en måte dreper motivet og gjør det veldig usynlig. Tror kanskje det hadde gjort seg med en bakgrunn som heller mer mot noe gyllent. En champagne farge eller noe slikt. Tror lyse bruntoner ville gjort bildet mye mer livlig.
Ellers veldig bra.

Mvh Mandy
Ine G.

Som sagt veldig kreativt! Rent og pent. Synes det at glassene blir usynlige mot den lyse bakgrunnen er kult, jeg!
Hans Henrik F.

Fin balansekunst her. Det at glassene står slik, skaper jo en spenning i bildet som gjør betrakteren ikke bare kan bla videre. Her må man jo sjekke at ikke noe faller ... Er muligens enig i at det kunne vært interessant å sett en litt mørkere bakgrunn, men samtidig er ''enkelheten'' også viktig her. Fortsett å prøve med slike bilder, så blir det nok perfekt etterhvert.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu