Hest
En av nabohestene som går på jordet utenfor huset vårt. Tok bildet igår, 27.10 i strålende vær.
Helt fersk som fotograf, en av mine første bilder. Har mye å lære. ønsker kommentarer for hva som kan forbedres.

Selv mener jeg kanskje at utsnittet er litt trangt, og når jeg ser på bildet lurer jeg litt på hvor kroppen har blitt av. Kroppen kommer ikke med på bildet, og derfor skurrer det litt for noen kanskje.

Ellers er jeg greit fornøyd!
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-10-29 12:58:57
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikkor 70-300mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger681
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_219352} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Otto L.

Greit bilde, ordinært, kunne gjort seg i litt større format og skarpere, kanskje også litt lengre fra, eller motsatt, nærdetaljer.
Linda Hrönn H.

Hei:) Jeg synes dette var et fint bilde. Han så meget fornøyd ut! Jeg er ikke noe proff men jeg ville prøvd å hatt med litt mere av hesten, ikke nødvendigvis hele hesten. Ellers et veldig fint bilde!:)
Mvh Linda
Mandy Christin P.

Hei Jakob. Synes dette var et fint bilde. Skulle nok gjerne sett litt mer av hesten. Kanskje du skulle hatt med litt mer øverst i bildet. Ellers et veldig bra hestebilde.

Mvh Mandy
Jakob H.

Tusen takk for kommentarene!

Jeg er enig i at jeg kunne prøvd å få med litt mer av hesten, skal prøve på det neste gang:-)

Mandy: Jeg var litt lat da jeg la på rammene, og det gikk litt på bekostning av ørene. Ellers ville ørene vært hele, men det spiller kanskje ikke så stor rolle, for poenget var vel at jeg burde få enda mer med i bildet:-)

Igjen, tusen takk for hyggelige kommentarer!
Steinulf L.

Synes du har valgt et standpunkt som hever bildet over det ordinære. Ellrs kunne nok skarpheten vært noe bedre. Fint bilde.
Jakob H.

Takk hyggelig kommentar:-)

Bildet er tatt med autoinnstillinger, det bidrar vel til mindre skarphet? Har ikke fått satt meg helt inn i dette med blender og lukketid, så det har vel noe av skylda for at bildet ikke er så skarpt som ønskelig..?
ingeborg w.

Enkelt sagt, kortere lukkertid gir bedre skarphet, både fordi det er enklere for deg å holde kameraet stille og fordi det minsker sjansen for at hesten eller annet motiv beveger seg mens du tar bildet. Med den linsa må du ha kort lukkertid. Du kan selvfølgelig støtte det mot noe eller bruke stativ for å kunne bruke lang lukkertid, men det er ikke alltid praktisk, spesielt når du skal ta bilde av hester som ikke står stille. Jeg tror ikke noen autoinnstillinger tar hensyn til at du har så tung linse. Det er bra med lavt kamerastandpunkt i dette tilfellet. Jeg skulle gjerne sett ørene på hesten.
Anne-Lise S.

Det er akkurat som om jeg har sett dette bildet før....., om enn det kanskje er noe av det samme motivet jeg har sett? Når det er sagt så liker jeg dette tette utsnittet, og fargene er fine og realistiske. Litt uklart er det dog.

Anne-Lise
Jakob H.

Anne-Lise: Du har nok sett noe av det samme motivet. Bildet er tatt av meg, jeg har på ingen måter stjelt noens bilder:-) Selv om jeg er fersk, har jeg lest gjennom reglene for å laste opp bilder på foto.no.

Ingeborg: Jeg skal laste opp en ny versjon straks, dessverre er øreflippene kuttet av. Takk for tips, skal ha det i bakhodet til neste gang.

Takk til dere begge for hyggelige kommentarer :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu