Runddans
Et litt uvanlig skue med to floker tett på hverandre. Flere av bildene fra denne kvelden og andre kan ses på min hjemmeside www.vidvinkel.no under galleri.
Bildet inngår i albumet Nordlys -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger913
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_219496} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Erlend G.

Dette var litt av et nordlys, gratulerer.

Erlend
Martin E.

Kjempefint nordlys. Er det tatt i dag, så at det var kjempefint nordlys i kveld!
Mvh Martin
Arnhild A.

Fantastisk flott nordlys, flott fanget.

Mvh Arnhild
Kristin T.

Vanvittig bra! Liker fargene. Byen ser noe ynkelig ut med det mektige nordlyset som vaker over. Synes du har gjort en veldig god jobb her. Jeg bøyer meg i støvet og legger inn en anbefaling.

Kristin
Hans Henrik F.

Virkelig severdig. Flotte former på dette nordlyset ditt. Lurer på om det ville vært en idé å forsøkt en demping av de kunstige lysene en smule ... De drar kanskje litt mye oppmerksomhet i konkurranse med nordlyset ?
Tom R.

Flott det her Frank, som du sier så er det ganske skjeldent å se to floker slik som her. Ser at det er et ganske kraftif utbrudd, det er kanskje tatt senere på kvelden? Jeg var tidlig ute men fikk ikke det helt store med meg men noe fikk jeg fanget og lagret på brikken. Skal se i kveld om det er noe å vise frem.

Tom:)
Lars W.

Utrolig flott!! Teknisk helt perfekt, flott komponert, og et aldeles utrolig nordlys!!
mvh
LarsW
Avsluttet .

Flott nordlysbilde! Heldige dere som bor i nærheten av områder der dette naturfenomenet som oftest forekommer, et fotomotiv som alltid tiltrekker seg oppmerksomhet og som alltid kan fotograferes og fremstilles i forskjellige variasjoner.
Kristin Sæverud L.

Utrolig flott bilde fantastisk nordlys !
Monika Frisvold V.

Hei

Kjempe flott nordlys! mvh monika
Frank K.

Takker for kommentarene alle sammen!

Bildet ble tatt i går kveld rundt klokken 21 +/-. Som ellers gjelder det å være forberedt, eller rett og slett ha flaks for å rekke dette fenomenet. I går var det det sistnevnte som gjaldt.

HHF: Ja det kunne vært fristende å sette inn elementer fra en eksponering nr 2, men jeg valgte å la være. Lyset fra slike områder smitter over på mye av omgivelsene, så det vil enten få et veldig snodig utseende, eller mye arbeid å få til et mer eller mindre naturlig utseende. Dette med tanke på at jeg ønsker å få frem noe lys i fjellene nederst i bildet. I stedet har jeg tonet ned eksponeringen i disse områdene i etterkant ved redigering.

Mvh.
Rune L.

Ingen støy, bra fargemetning. Liker kontrastforholdet mellom nordlys og himmel. Det gir godt synlig nordlys. Ser at resten av himmelen ikke har den tynne nordlysdisen som ofte pleier å vise seg, slik at du fikk en veldi klar og ren himmel. Når den er så mørk, blir det fin dybde i bildet. Litt synd at den nedre buen ikke kom helt innenfor bilderuten. Meget pent resultat totalt sett.

Mvh
Rune
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu