Speilmåke
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-11-03 17:24:20
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D-200
  • 300 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger581
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_220549} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Hans-Jørgen H.

Hei kjartan!

Meget innterresant materie må jeg si. Appellerer også til min ville fantasi. Likte toern best, lysere og snillest og lengst hals.....
Er så naiv at jeg etterlyser en oppskrift på denne ''kunsten''jeg! What have you done here?
Et pluss er at speilmåken skiller seg til dels kraftig ut fra ''måkehopen'', altså er dette en virkelig sjøoriginal. Den første her til lands??
En fortreffelig aften!

Hilsen Hans-jørgen
Tom E.

Hei!
Det ble i hvertfall en artig effekt.Likte best versjon 2.
mvh tom
Kjartan T.

Takk for tilbakemeldinger. Det er så enkelt Hans-Jørgen, at jeg har tatt et bilde av speilinga av en måke ute på havet en vakker sommerkveld. I blikkstille vann får du mange effekter - for en svak bevegelse er det uansett ute på havet. Speilbildet er så rettvendt, og jeg ender opp med denne effekten.
kåre l.

V2 helt klart :-)
Den første der ble litt for 'spaca'.
En liten 'flekk' på den nederste 'issen' i v2, som jeg er litt usikker om jeg ville latt bli der...
Morsomt bilde :-)
ingebjørg fyrileiv g.

God kveld. Dette var annerledes og absolutt serverdig. Men jeg må nok ogaå si at jeg trekkes mot v#2 da den har bedre farger og utsnitt. Retningen på hodet i hensyn til leseretning, passer også best der. Har ikke sett speilmåke før nei ;) Det eneste jeg kan pirke på, er noe utbrent brystparti (om ikke denne skjermen spiller meg et puss).

-ingebjørg
Kjartan T.

Takker igjen.

Ikke så alt for mange kommentarene på et litt alternativt naturbilde. Skal prøve meg på en litt vanligere versjon neste gang, bare for å igjen bevise at folk vil ha de klassiske naturbildene.
Ole Martin D.

For all del kjære venn, dette er bra og jeg må bare si at etter den digitale verden har dukket opp så fortsetter de fleste å ta bilder på samme måte som før!! Vi har jo så mange nye muligheter og en går jo ikke konkurs forde om man skyter 1000vis av bilder. Kom med flere '' hermansenbilder'' Kjartan!!!
Stig B.

Folk vil ha de klassiske naturbildene, inklusive meg selv.

Innimellom må det eksperimenteres litt, og #2, som er litt midt i mellom er et jeg kan godt forholde meg til. Fine og myke former på grunn av bevegelse i sjøen, godt gjenkjennbare elementer, fine farger. Ok bilde.

Mvh Stig
Kjartan T.

Takk gutter, og takk for inspirasjon Ole M. Synes versjon 1 ble skikkelig ''corny'' og bra selv.

Ta en tur på sjøen en sommerkveld å bruk blikket så skal dere se at det finnes mye fint i refleksjoner og speilinger. Fint at du er ærlig og grei i tilbakemeldinga Stig. Skjønner godt at versjon 1 ikke faller i smak hos alle.
Ivar B.

Hei Kjartan!

Jeg likte dette jeg! speiling og vann er fantastiske greier, og her synes jeg du har lykktes bra på en et annerledes fuglebilde. Abstrakt, men konkret og kjent på samme tid. Jeg likte absolutt utsnittet best i versjon 1, mens fargene er i mine øyne desidert best i versjon 2. Mvh Ivar.
Kjartan T.

Takk Ivar.

Enig med deg i at fargene er best i versjon 2, og årsaken er at det kraftige utsnittet ikke tålte like mye ''drag'' i spakene før det begynte å sprekke.
Jan Ove H.

Tøft og orginalt bilde
Per Harald O.

Stilig!
Her snakker vi om Tranabilder! Dette er en kilde til inspirasjon!
Kjartan T.

Godt å se at det sære fenger enkelte:) Takk for nye tilbakemeldinger.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu