Kristine
Kristine i stol, en softboks paraply med blits...
Gi kommentar da :D
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-11-05 02:57:27
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • sigma 17-70
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger592
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_220866} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Svein Robert H.

Ok, her er min kommentar; posituren virkar ubehageleg for modellen, det er like før ho knekke nakken! Det gjer også noko med halsen som blir litt rart... Stolen i bakgrunnen finn eg forstyrrande. Modellen har eit fint uttrykk og lyset er fint.
Avsluttet .

Hei.
Fint lys, naturleg, behageleg ansiktsuttrykk. Posituren er litt utvant, men på ein måte naturleg han og. Mønsteret i stolryggen er pent, og skal noko vera med av det så må kanskje så pass mykje til. - Eg ville vurdert beskjæring både i høgre, venstre og nedre bildekant for meir konsentrasjon om ansiktet med halskjedet. Men hovudnntrykket er: eit godt portrett.
Mh
Paul
Hanne S.

Jeg er enig med Svein Robert om det der med nakken. Det var det første jeg tenkte da jeg så dette bildet,det ser forferdelig ubehagelig og unaturlig ut. Men jeg syns og at modellen har et fint blikk, og hun er fryktlig pen,da. Men noe er liksom gærent, i mine øyne. Det er nok nakken.

-Hanne.
Anita R.

Fin modell og flott lys. Skal være enig at nakken har en litt for mye knekk i mine øyne, men det jeg la mest mereke til ..var smykke i halsen.. det burde ha vært fjernet, tro for en mer ro det hadde blitt i bildet ..Mitt syn. Mvh.Anita.
Gerry F.

takker for fine og god ekommentarer fra alle! knekken i nakken er ikke å gjøre noe med,men for å si litt om posituren,så sitter hun i en gammel dags stol med beina over armlenet...jeg har et annet bilde som jeg legger ut senere,så kan dere få se...men er for all del enig i nakken...synes blikke veier pittelitte granne for nakken de..heheh...

ha en fortreffelig søndag Svein, Paul, Hanne og Anita...



Gerry
Helge R.

Hei Gerry!!
Jeg likte uttrykket hennes, komposisjonen er god, jeg så også på helfigur bildet som er ok. Det er et lite felt i pannen som har for mye lys, eller er både lys og farger helt top, hilsen
:)Helge
Christer B.

Litt unaturlig positur er nevnt, selvom det ikke ser ut som hun lider! Akkurat det kan jeg svelge, men her må det jobbes med curver og levels og kanskje farger. Det trengs mye mer trøkk i tonene, synes i utgangspunktet dette er altfor mørkt. Prøv å heve lyset med et curves adjustmentlayer til å begynne med og se selv. Sånn sett er bildet bare halvferdig, det er mye mer kvalitet å hente ut av dette.
c.
Lars-Anders M.

Meget bra portrett. Strålende. Ok.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu