i stråleglans -
- og trøndervær !
Bildet inngår i albumet TRONDHEIM - - - og relasjoner til byen og nærområder rundt fjorden.
Utstyr
  • D70
  • AF 18-70 mm ED
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger389
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_221586} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Sveinung J.
Lekkert bilde med fin tittel. Munkholmen ser ut som et skip som seiler ut fjorden. Fin effekt med sollys og trollske skyer. Flott!
s.j.
Anne-Lise S.
Her har du fanget en nydelig stråleglans ja. Gode farger. Noe utbrent i området der strålene kommer ned mellom skylaget. Ellers flott himmel også. Nesten synd byen ligger der nede...

Anne-Lise
Inger-Lise S.
Hei Knut! Her har du virkelig fanget lyset! Selv har jeg bare fått æren av å fange bleke etterligninger av dette. En svært vakker himmel over byen og vannet her. Munkholmen var jeg overbevist om var en fregatt, helt til jeg leste S.H's kommentar.
Et nydelig bilde:)

Inger-Lise
Marion N.
Her har du fanga det flotte lyset:) At himmelen er utbrent akkurat der sollyset titter helt igjennom er berre naturleg, syns ikkje det trekker ned i det heile. Her har du vert på rett tid til rett stad (og det er vel ikkje tilfeldig?).

Mvh Marion
Hans Olav S.
Riktig flott himmel. Det er koselig når sola titter frem :)

Men synes nok at forgrunnen ble litt mørk. Kan vanskelig tenke meg at det kan være så mørkt midt på dagen, når sola titter frem.

Og hadde ikke byen vært der i forgrunnen, så kunne dette blitt et klassisk flott landskapsbilde.

MVH
HOS
Camilla S.
Heisann

Kjempe flott, utrolig fin lys spredning som kommer ned mellom skyene.
Liker at du har byen i forgrunnen, kanskje noe mørkt for meg. Ville prøvd å lysne den litt kanskje.
Ellers meget fin skarphet, og utsnitt.
Noe støy helt øverst i bildet, ellers fint observert:)

-Camilla
Knut L.
Manget takk for hyggelige tilbakemeldinger.

Bildet er tatt i sommer etter et kraftig styrtregnvær i kveldingen - ca. kl 2200 - med standpunkt fra terrassen hjemme på Kuhaugen. Så selv med lyse sommernetter er det ikke like lyst som midt på dagen. Bak de mørke skyene er det sånn bortimot solnedgang over Fosenalpene.
Bildet er nok allerede noe justert i PS, - også, og det kan fort bli litt blasst med enda mer ''opplysning'' - tror jeg.

;-)
Knut
Odd Tore S.
Jeg blir helt mimrete av å se dette. Det var standard med en kveldstur fra Rønningsveien til Kuhaugen, type vandrende kollokvie med adspredelser og avnytelse av utsikten, vær eller ikke vær.
Siden jeg er så forutinntatt, burde jeg vel ikke kommentere, men dette synes jeg er utsøkt typisk for vær og by. Trist at heisekrana prøver å heise Munkholmen ut av vannet, men lite å gjøre med det.
Odd Tore
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu