Vintermorgen i skogen
Bildet inngår i albumet DIVERSE VINTERMOTIV -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-11-09 13:03:56
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon PowerShot G3
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger413
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_221721} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Anne-Lise S.

Det er virkelig eventyrlig vakkert når nysnøen ligger tung over gran- og furutrær, skiløypene ikke er ordentlig kjørt opp enda, og verden synes ny og nesten ubrukt.... Flott vinterstemning her, og gode fargevalører i nedre del av bildet og på trærne. Nesten synd dette motivet ikke er i landskapsformat der du har konsentrert deg om nedre del av det du så. Når jeg scroller nedover og får bort det aller meste av himmelen, kanskje alt, så får du en uendelighetsfølelse og en dybde i bildet som jeg liker svært godt. Kanskje trykte du på utløserknappen på den måten også?

Anne-Lise
Avsluttet .

Nydelig vinterbilde,flott med snøen som henger på trærne,men ville nok kutta bort litt av himmelen.Men liker det.
Hilsen Tone!
Ann-Olaug T.

Hei..
Kjent plass.. du har her fått fram eit fint motiv på ein enkel tur veg. ;-) Er ening i at dybde følinga kjem bra fram ved kutt av himmel og tretoppar. Flott bilde.
Mvh Ann-Olaug
Hans-Jørgen H.

Hei Ingunn!

Veldig tradisjonelt motiv her, men allikevel liker jeg det godt. Gir en fin dybdefølelse, og det er da uendelig vakkert når nysnøen kler skogen slik som her i blåtimen. Kunne nok senka kameraet noe ja, og fått med mere vei/skispor og mindre himmel. Kanskje?
Anne R.

Dette var et nydelig vinterbilde.
Jeg likte best v1, den gir en liksom en følelse av å være liten blandt disse snødekte trærne.
Hilsen Anne
Anne-Lise S.

Du har rett i dette med følelsen av å være liten blandt trærne, Anne. Noe av den følelsen forsvant i V2. Dybden ble imidlertid bedre i v2 synes jeg, så her er det smak og behag, og alt etter hva man vil få frem! :-)

Anne-Lise
Bjorn F.

Fint med de snetunge graner og skisporet som fører inn i eventyret, og mot det ukjente. Blir nyskjerrig på hvor sporet ender.
Hilsen Bjørn.
Ingunn S.

Tusen takk for hyggelige kommentarer til dere alle:)
Har forstått at det var ønskelig med et kutt i toppen, så jeg la ut v2.
Selv foretrekker jeg v1. Liker de høye snøkledde granene mot morgenhimmelen, og hvordan de ruvende omkranser veien og skisporet.
Jeg ser at dybde effekten blir tydeligere med et kutt, og som Anne-Lise sier så er det smak og behag, og slik skal det jo være;-)

Mvh IngunnS:)
Odd E. k.

Hei Ingunn!

Et flott stemningsbilde fra skogen. Fin gate innover, der gran-og furutrærne er tynget av snøen og danner en fin dybdeskarphet innover i bildet. Skulle gjerne hatt noe mer vidvinkel, da jeg savner de nærmeste trærne i forgrunnen. Ellers et flott stemningsbilde som er fint komponert i et fint utsnitt: Fint levet Ingunn!

Mvh

Odd E
ingeborg w.

Klassisk og pent gjennomført. Dybden er god og skulpturene blir mange under slike forhold. Her kan en se både tusser og troll.
Ingunn S.

Takk så mye til Odd og Ingeborg for kommentarene, det var hyggelig at dere likte bildet:)

Hilsen IngunnS:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu