Helene
Har prøvd meg frem med naturlig lys, liker dette selv. Tips?
Bildet inngår i albumet Barn -
Utstyr
  • Canon EOS 300D
  • -
  • Brennvidde60mm
  • Blender-
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger567
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_221930} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Avsluttet .

Syns du har til et flott blikk her og lyset er også bra,liker dette.
Hilsen Tone!
Harald B.

Eg synest biletet er fantastisk. Augene er heilt supre, flotte ''catchlights'', fokus er genialt, gråtonar som passar motivet flott.

Augevippene er fantastiske.

Småønsker ville evt vore å ha det pittelitt lysare på halsen til venstre. Ho ser litt ''sur'' ut - men sjølv likar eg å ha bilete av alle humørsvingingingane til borna mine, mange meinar bileta blir betre viss det er meir smil.
Tomm H.

Hei Det er et fint bilde. En smule grått etter min smak så jeg tror du kan forbedre sv/hv teknikken. Når det gjelder lys så er du ganske nær en av de klassiske mønstrene. Studerer du skyggen rundt nesen så skal den etter boka falle i en løkke 45 grader nedover uten å være så lang at den berører leppen. Lyskilden din er derfor en smule lav i forhold til motivet noe som er den mest vanlige ''feilen'' i portrettfoto. Men du tipper over på den rette siden og skyggen er ikke vannrett ut fra neseroten. Hvis lyskilden er et vindu skal typisk nedkant av vinduet være i øyehøyde. Får du ikke nok vinkel på skyggen i forhold til nesen kan ansiktet tiltes litt.

Med barn er det mer vrient å oppnå klassisk belysning etter min erfaring siden ansiktene og porposjonene er litt annerledes enn på voksne ansikt. Sånn sett syns jeg dette er veldig fint.
Veronica K.

Tusen takk alle tre for hyggelige tilbakemeldinger, ble kjempeglad ;)

Som deg Harald har jeg også sansen for alle mulige ansiktsutrykk ved siden av søte smil... De er jo ikke engler hele tiden. Er alltid på jakt etter litt mer intense blikk også, og er selv veldig fornøyd med dette her.

Tomm tusen takk for innspill når det gjelder naturlig lys på portretter. Jeg var ikke klar over dette så nå har jeg noe å jobbe etter ;) Så dette var et veldig nyttig tips :)

Mvh Veronica
Arild H.

Flott blikk og ansiktsuttrykk du har fanget. Enig i at ikke alle bilder skal være :-)

Se forøvrig min kommentar ved bilde nr. 246536

Hilsen Arild
Veronica K.

Må bare si tusen takk for veldig hyggelig kommentar Arild :)
Og jeg er enig med deg at angående de tips og råd som Tomm kommer med tas imot med STOR takk, godt at noen som kan det er villig til å hjelpe de som prøver og prøver ;)

Mvh Veronica
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu