Litt mer champagne
Klarer visst ikke helt å løsrive meg fra Champagnebildene mine.
Bildet inngår i albumet Champagne -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-11-14 11:29:53
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikkor 18-70
  • Brennvidde70mm
  • Blenderf/10
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger617
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_222049} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Anne-Lise S.
Det er jeg glad for slik at du velger å dele disse flotte landskapsmotivene med oss andre her på dotten! Enda et flott motiv fra samme egn! Nydelige farger og linjer. Kanskje litt lyst, og kanskje en beskjæring nede slik at korna kun er ca. 3 cm under høyballen ville gjort susen her. Men absolutt severdig slik det er nå også. Noe ute av fokus kanskje, men et godt bilde å se på.

Anne-Lise
Inger Margrete P.
Et fint landskapsbilde. Kraftige farger på åkeren, samt lyset som faller på den fungerer bra i forhold til den blasse himmelen; gjør bildet meget severdig.
Stig Børre E.
Spenstige farger og fine kontaster. Fine linjer.
Syns det blir litt mye himmel og at himmelen ikke er veldig spennende, Det hadde vært fint å se noen alternative utsnitt. Potensialet er der.

StigB
Kjell Sigurd S.
Fint dette Nina. Landskapet har flotte farger og du har valgt et fint utsnitt av det. Fargen på åkeren er herlig. I motsetning til tidligere kommentarer så synes jeg himmelen er fin, spesielt venstre øvre del som har flott skyformasjoner. Ser ut til å være et potensiale i år ta med mer av den også, men den muligheten har vel gått :-) Severdig og velkomponert bilde er det uansett.

Kjell S
Odd Tore S.
Nydelig farge her, du har funnet den jeg ikke fant på Steinssletta i sommer, eller i fjor sommer, eller ... Traktoregg var det der også, tidlig stadium før de forpupper seg og blir hvite. Mao et motiv som jeg også søker.
Jeg har ingen ønsker om kutt her eller der, men kombinasjonen av traktoregget og veien i bakgrunnen kunne gitt opphav til et annet og kanskje litt mer dynamisk motiv. Men det er vel ikke bare å trampe i vei på markene her.
Odd Tore
Camilla S.
HEI

Dette var virkelig trøkk i, skikkelig spenstige farger!
Vanligvis liker jeg ikke midtstilt horisont, men blir ikke enig med meg selv om noe kutt i bunn eller topp, begge deler er like fine.
Fint med ''veien'' i bakgrunnen som danner en fin dybde innover.
Flott utført Nina :)

-Camilla
Kenneth K.
Et flott bilde. Fin stemning, men jeg hadde tatt den høyballen i det gylende snitt for da hadde det blitt enda bedre.

mvh Kenneth
Nils G.
Virkelig stilig med den gjennomgående røde fargen på hele jordet og høyballen. Liker spesielt den fine lagdelingen innover jordene. Nydelige linjer. Og skyene må være med.

Nils
Ivar B.
Delikat landskapsbilde dette. Herlig linjeføring og flateinndeling som gir god dybde. Jeg tror likevel at bildet hever enten med et kutt i bunn, eller topp. Mvh Ivar.
Espen A. I.
Herrejemen så lekkert. Linjene er jo nesten hypno i sine buete og sirkelformede fasonger. Nydelig dette, særlig de varme champagne fargene.

-Espen
Avsluttet .
Her liker jeg kjempegodt både farger,lys og linjer.Ville kanskje kuttet litt både oppe og nede,men smaken er som baken så det er bare min mening.Liker bildet veldig godt.
Hilsen Tone!
Viggo Strand K.
Nydelig bilde med spennende linjer og dybde. Du har mange virkelig flotte landskapsbilder.

Viggo
Nina S.
Tusen takk til alle for hyggelige tilbakemeldinger!!
Mvh Nina
Steinulf L.
Synes utsnittet i v#2 gir best balanse her. Liker det fargesterke uttrykket.
Jacob V.
Hei, Nina

v2 var bare helt nydelig. Både komp, utsnitt og de litt matte fargene satt som et skudd.
Ser frem til å treffe deg igjen på trinn 2 på Vågå.


Mvh

Jacob
Anne Lene B.
Hei Nina
Ypperlig håndverk igjen fra din side!! Jeg falt veldig for versjon 2, nydelige farger og en stram fin komp!! ;-) Gleder meg til Vågå, det skal bli moro!!

Mvh
Anne Lene
Avsluttet .
Hei
Et herlig bilde du har her. Husker jeg så på det når du la det ut:) Eventyrlige linjer du har fått frem i landskapet som er stort og åpent. Plasseringen av elemtene har du løst godt med at det blir et herlig sug i bilde og farvene er jo helt champagne.
Liker begge versjonene, men skulle jeg valgt å legge ut en versjon til så ville jeg ha kuttet noe av himmelen for å også få en panoramaeffekt i bildet.

mvh arild
Ann T.
Må bare si at jeg er enig med de andre positive kommentarene over. Jeg liker dine ''Champagne'' bildene meget godt. Lyset og fargene er meget spesielle. Tror jeg liker V2 best, men V1 er veldig bra også.
Mvh, Ann
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu