Morgenlys
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikkor 18-70
  • Brennvidde70mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/20s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger389
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_222692} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Harald H.
Hei, du tar nydelige bilder. Dette skiller seg litt ut i forhold til de øvrige (ta en titt på Ninas andre bilder!!), men har mye av den samme harmonien og roen over seg. Fin dybde i veien som snor seg innover, og elegant ''plassert'' lyspære. H :-)
Anne-Lise S.
Her kunne jeg gjerne ha vandret, vet du! Nydelig farge på mursteinene, og flott dybde innover i bildet med veien kantet med brostein. Jeg ville nok ha kutta litt i høyre kant slik at jeg fikk en brostein nesten i høyre hjørne, men da ville jeg jo selvfølgelig forsøkt å ikke kutta av selve veien da.... (fått noen kommentarer på en sti....i det siste..., og mener jeg har lært noe der!). Et behagelig bilde å se på, og drømme seg vekk i. Liker stemningen. Rolig og harmonisk. Hvor er dette?

Anne-Lise
Nina S.
Takker for kommentarer og takk for vennlige ord.
Dette er fra St. Emilion, Frankrike.
Mvh Nina
Kenneth K.
Dett likte jeg veldig godt. En fin stemning her. Og fin komposisjon. Jeg hadde kutta litt til høyre hjørnet jeg å. Da hadde det nok blitt bedre. Fint lys her. Det er fin fokus på det.


mvh Kenneth
Geir F.
Nydelig stemning du viser her. og fascinerende hvordan man oppfatter bilder ulikt.
Ser at flere vil ha kuttet til høyre. Jeg ville heller kuttet litt til venstre. Fokus her er jo lampa og den ville blitt statisk plassert midt i bildet hvis man kutter til høyre. Ved en kapping til venstre tror jeg bildet ville blitt mer dynamisk samtidig som det beholder roen.

Nydelig fra deg igjen.

-fløde-
Odd Tore S.
Veldig rolig morgenstemning, fullstendig utdødd.
Nesten beklemmende tomt, det gjør inntrykk.
Litt slik som jeg også har opplevd franske utkanter, men da senere på dagen og med mer folkeliv. Ganske typisk, ser ikke noe behov for å foreslå kutt her.
Av en eller annen grunn savner jeg en kjøter som reker omkring her. Hadde jeg vært fotografen, hadde jeg ikke savnet den.
Odd Tore
Per Harald O.
Vakkert og eksotisk!

Pirk: Kunne ønsket feks. en person i forgrunnen. Tåler litt kutt i toppen(Himmelen tar vel mye oppmerksomhet fra et ellers nydelig motiv.)
Knut L.
Hei Nina - dette er kjempelekkert med nydelig morgenglød i de gamle stenveggene.
Jeg ser heller ikke noe behov, men bifaller likevel forsøk med kutt i himmelen og på høyre side.

mvh
Knut

Tormod I.
Veldig flott belysning her, som mange sier. Liker lampa som skinner på veggen. Litt enig med Odd Tore som savner ett eller annet levende innslag snikede rundt et hjørne eller i en døråpning, som som han sier - no big deal.
Ivar B.
Dette synes jeg var nydelig. Ligger en herlig rolig stemning over dette bildet. Det ble mange kuttforslag her og de har kanskje noe for seg, men jeg synes bildet står godt som det er. Jeg tror ikke det har stått opp ett menneske ennå så tomt og stilt virker det. Sjarmerende bilde. Mvh Ivar.
Nina S.
Takker så mye for kommentarer.
Ser at mange vil kutte både i høyre og venstre side, synes at pipa til høyre og fasaden til venstre vil lide under det.
Et kutt av himmel kan jeg være enig i.
Dette er kl 7. om morgenen, en søndag, og glad for at kjøtern ikke dukket opp.
Hadde en svart katt i tankene da jeg vandret aleine rundt omkring i gatene i St. Emilion.
Den dukket faktisk opp også, mulig jeg legger ut den på neste bilde.
Mvh Nina
Steinulf L.
Du er tidlig oppe eller sent i seng... Uansett et nydelig lys du har fanget i St.Emilion. Kanskje får vi flere bilder fra Dordogne?
Inger-Lise S.
For et spennende motiv! Fine fargenyanser og strukturer.Der skulle man ha vært :-)

Inger-Lise
Stig Børre E.
Flott stemning. Veldig fint lys og fine farger.
Ser det er masse kuttforslag her. Det eneste som plager meg er at deler av tujahekken til høyre framtrer som helt svart på min skjerm. Ser at et kutt til høyre ødelegger kompen.
Tror du skal la det være akkurat slik det er. Pent og stemningsfullt er det åkkesom.

StigB
Caroline M. S.
Enig i rosen du har fått her - bygningene er fine. :-) Men jeg synes himmelen er altfor lys og blass ut sammenlignet med bygningene og veien som nesten se ut som det er kveld. Vet ikke om du kan gjøre så mye mer med den himmelen du har, men i dette tilfellet ville det vært fristende å bytte ut hele himmelen.

Antar at himmelen ikke var så lys/blass da du tok bildet (evt at bygningene ikke var så fargemettede). Kanskje dette er et eksempel hvor du kunne tatt to bilder (et eksponert for bygningene og et for himmelen) og så satt de to sammen etterpå.
Caroline M. S.
He, he - og først etter at jeg la inn forrige kommentar oppdaget jeg at bildet heter ''Morgenlys''. ;-) Men jeg synes stadig det er for stor forskjell mellom blass himmel og fargemettede bygninger.
Thorbjørn R.
Flotte farger og dine detaljer i steinhusene. Det er en fin stillhet/ro i bildet - men jeg skulle gjerne sett et menneske eller to.
Marit O.
Så herlig ro det var over dette bilde,flott lys og fine farger
her var det stemning Nina!

Mvh Marit
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu