I Kecskemét den kvelden da stormen herja hovudstaden
Bildet inngår i albumet Uklåre sommarminne -
Utstyr
  • Olympus E500
  • Olympus Olympus Zuiko Digital 40-150mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriKonsertbilder
  • Lastet opp
  • Visninger461
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_222716} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Anne-Lise S.

Uklare sommerminner ja... :-) Var det ''bôr de sûr'' som var årsaken til det mon tro? Er det du som har hivd deg ut i dansen der til høyre? Mye liv i dette bildet, og derfor også bevegelsesuskarpheten, men jeg liker det. God stemning av frigjorthet her!

Anne-Lise
Kenneth K.

Dette var for uklart ette min smak. Tatt det med fortere lukkertid så hadde det blitt bedre trur jeg.

mvh Kenneth
Odd Karsten H.

Det er uklart, Kenneth, hukommelsen min er slik at minnar viskast ut og vert uklåre etter ei tid - det er alderen det, veit du, . . . nei, forresten: Du er for ung til å vite det du, heldiggrisen!

Eg var nok på gateplan saman med kameraet mitt eg Anne-Lise.
Og grunnen til at eg valgte å teste ut dette biletet på nettet, var at det betyr noko spesielt for meg: Den kvelden det er tatt, midt under feiringa av ein av dei store nasjonale høgtidsdagne i Ungarn, braut det ut eit forferdeleg uvêr i Budapest. Fleire menneske vart drepne. . . Vi var i Budapest tidlegare på dagen og hadde eigentleg tenkt å vere der om kvelden også, . . . men så reiste vi i staden ned til Kecskemét for å få med oss denne ballettforestillinga. Det redda oss frå ei skrekkeleg oppleving.

Dette var grunnen til at eg gjerne ville sjå om biletet stod aleine, eller om det berre var dei sterke minna og kjenslene eg har tolka inn i det som gjorde at eg sjølv syntest det var sjåverdig.

Odd
Arne M.

Dette er et bilde som fanger bevegelsen på en glitrende måte. Jeg liker ditt valg av lukkertid, og farger og lys fungerer godt. Dessuten har du valgt en spennede og effektfull betraktningsvinkel. Et flott bilde.

- Arne
Judit W.

Hei Odd!

Carl Orff’s Carmina Burana, yes – you caught a moment of this performance and have posted here.

But before this, some Bartók and Mozart music, with the same group (Szegedi Kortárs Balett) in the crowded main square of Kecskemét in a hot summer evening. It's not a surprise; summers are always hot, sunny and dry in Hungary.

At that time, watching the performance and listening to the great music, no one knew what happened in the capital. A very deadly storm hit that part of Budapest where 1.5 million people, on the streets and on the both bank of Danube, were waiting for a spectacular firework on the most important national holiday, killing 5 people and injuring other 500 very badly ... (And now I see, you probably described this story in Norwegian)

Even so – this photo is great, lively :) It expresses perfectly what the Orff's music means ...

Judit :)
Judit W.


http://www.szegedikortarsbalett.hu/2

The leader of the group, Tamás Juronics is on the left.

Judit :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu