Island
Fotograf
Utstyr
  • Canon EOS 1ds MARK II
  • Canon 24-70 2,8 L
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger999
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_223085} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Roger S.
Flott landskap der elveløpene lager interessante og fine linjer der de snor seg bortover.
Lyser er også godt, slik at konturene i landskapet kommer tydelig frem.


Roger
Kenneth K.
Flott dette her. Jeg likte dette godt. Fine mønster i vannet. Klart og fint bilde. Fin komposisjon. Eneste jeg syns er litt dumt er at det ble litt for skjeft for meg dette her.. Ellers et greit gjennomført bilde.


mvh Kenneth
ingebjørg fyrileiv g.
Hei, Kai og takk for sist! Det var veldig hyggelig og treffe deg igjen. Fint at du er tilbake her.

Når det gjelder bildet ditt, trodde jeg at det var et bilde av én elv med nedlagt siv (både gult og hvitt). Om man ser oppe i høyre hjørne, kan man sikkert se hva jeg mener. Samtidig syntes jeg at de mintes noe om en canyon og ei elv. Det ble vel nærmere. Jeg synes at bildet er veldig spennende og jeg blir fascinert over naturen. Jeg likte dette godt.


hilsen ingebjørg
G. Hanna W.
Lekkert bilde!
Behagelige bevegelser...
Kanskje litt for ''blått'' øverst.

Mvh G.Hanna.
Odd Tore S.
Et veldig spesielt landskap du har fanget her.
Jeg ser en elv, som kan være flomstor, renne gjennom et lavdekket landskap med bra med spor etter mer rennende vann. En vei slynger seg også nær øvre bildekant. Typisk Island slik jeg husker det, selv om mitt inntrykk nok var et hakk mer grønt.
Logisk og pen komp, litt spesiell eksponering fordi vannet har blitt så lyst, blankt og helt uten tegning. Som landskap kunne nok bildet vært litt mørkere.
Slik som det er nå, står det for meg først og fremst som et spill med linjer i naturen. Jeg har ikke noe imot det, tvert imot. Men da synes jeg nesten at s/h versjonen med litt trimmet kontrast ble vel så effektiv.
Odd Tore
Sverre H.
Hei Kai,

Vakkert og majestetisk landskap du formidler her. Island har jeg ikke hatt gleden av å besøke enda, men jeg skjønner at det må jeg gjøre en dag.

Jeg satt å funderte på hva som egentlig gjør at vannet er så lyst. Ved første øyekast tenkte jeg lang lukker tid. Men etter å ha kikket en stund tenkte jeg motlys som speiles i vannet. Terrenget ellers var så lyst, og det er mye kontrast i bildet.

Uansett et vakkert bilde. Mvh Sverre.
Knut L.
Nærmest et abstrakt mønster med masse linjer i dette landskapet.

Spennende komposisjon; - er enig med OT at en s/h-versjon med kontrasttrøkk ville gjort seg.

mvh
Knut
Rolf S.

Jaddda, lite, men godt.
Ivar B.
Mektig landskap dette Kai! Dette bildet bæres av god linjeføring. Elva er lagt i fin diagonal gjennom bildet. Et flott og høyt perspektiv gir god oversikt. Bildet inneholder noe abstrakt, samtidig som det er konkret og gjennkjennbart. Bildet bevarer spenningen ut over første øyekast, og det er bra. Likte dette! Mvh Ivar.
Magnus R.
Hei Kai !

Dette var skikkelig lekkert. Får lyst til å ta flytimer of bare kretse rundt å plukke detaljer slik som denne.
Synes Ivar og Odd Tore ( de er flinke til å analyser bilder ) sine kommentarer beskriver mye av det samme som jeg mener.

Mvh
Magnus

kai j.
Takk for kommentarer, å fotografere fra luften er en spennende opplevelse på flere måter. Jeg har en anelse flyskrekk, men det blir fort glemt når man svever over landskap som dette.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu