''Farmers Balls''
Ingen penisforlenger, men tegn på manndom må det ha med å gjøre, siden de legger dem godt synlig langs vegen. - Naturen er merkelig!
Utstyr
  • Nikon D200
  • Sigma 17-70, F2.8-4,5
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger605
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_223113} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Wenche J.

Liker bildet ditt, Stig Haavard. Flott vinklingen av motivet, ''forlengelsen'' (meget godt gjordt) og tittelen.
Wenche
Cornelia T.

Fine ''baller''... Ser ut nesten som et vann foran, hadde det ikke vært for de gule stripene. Fint lys og fint med små, røde hus på hver sin side.
mvh, ct
Torild H.

Blir betatt av den deilige symmetrien i dette bildet, de gule stripene og røde låvetak på sidene. Dessuten; de overeksponerte partiene i himmel og lyset slik det speiles i asfalten gjør at en får litt out-in-space feeling her, som bygger opp mot bildets litt spørrende innhold.
Morsomme betrakninger du gjør deg om denne bondens plassering av ballene sine, såvisst til ettertanke.
(...det er på bygdå det skjer)

Ellers; fin flateinndeling, komp. og fargebruk.

Mvh Torild
Stig Håvard D.

Takk skal dere ha, Wenche, Cornelia og Torild. Litt greit at de plasserer ballene sine med vegen, ellers hadde ikke jeg bråbremst, og nesten plassert bilen i grøfta for å kaste meg ut og knipse bildet mitt. Måtte time litt også, da det var mye trafikk.

PS er dette et jentebilde, eller er det tilfeldig at det er kun jenter som har kommentert?
Trond T.

Morsomt og effektfullt bilde. Likte dette. Fin dramatikk.
Lekte litt med croping. Blir bildet enda bedre med noe cropping nede?
Frode J.

Flott bilde - men jeg mener å se at det ligger litt PS-arbeid bak dette. Nedre del (det som ikke er himmel) er en horizontal flip (høyre og venste side er lik). Untatt himmelen som enten er orginal eller ? Det er noen skjemmende striper i himmelen på høyre side (litt under halveis fra bunnen).

mvh Frode
Egil O.

Godt speilvendingsarbeid i balle og bebyggelsesområdet.. Veien og himmelen er også bra. Godt jobba

mvh egil
Stig Håvard D.

- Frode - du har vist med deg lupen, og det er bra! Hvis du sjekker ut mine andre bilder, oppdager du nok for at jeg ikke klarer å holde hendene unna. Jeg elsker å pynte på virkeligheten - visualisere om du vil, lage uttrykk som du ikke har sett før. Om de eksisterer eller ikke er likegyldig for meg.

Skal en lage en dokumentar, skal bildene være urørte, men jeg, som elsker å begeistre, har friheten, kunskapen og fantasien til å gjøre hva jeg vil. Ikke helt hva jeg vil forrsten. Moralen kan være en liten bremsekloss..... obs .... må jobbe videre klokka går!
Torild H.

Hei igjen, må bare nevne at jeg syns speilvendingen var nokså opplagt her og ikke verdt å nevne en gang. Om bildet burde ligge under en annen kategori, kan en jo spør seg, men syns photoshoppingen her var mye det som gjorde bildet, ....skriver den på konto for skapertrang.
Mvh Torild
Andreas S.

Bra bilde det her. Du har laget en flott symmetri. Den høye himmelen gjør seg også bra, samt linjene og refleksene i veien gjør virkelig susen.

Jeg ville ha forenklet det ennda mere ved å fjerne husene i ytterkantene.

mvh
Andreas
Stig Håvard D.

- takk for utfyllende kommentar, Torild. Hadde det vært en kategori som het ''Bønders baller'', skulle jeg lagt den der umiddelbart he he... For meg er dette et landskap. Mainipulert er for meg en kategori for ''nerder'', der alle betrakterene har en ting for øyet, og det er å finne FEIL, og fryde seg over at de fant noen, ''BUSTED, å der har jeg deg!'' - opplegg.

Andreas, takk, og enig med deg med husene, kanskje til og med bare fjernet det til venstre.
Cornelia T.

Stig, hva er jentebilder og hva er guttebilder i 2006?
ct
Stig Håvard D.

Cornelia - ''Jentebilder'' er i hovedsak dritkule bilder med et poeng, og gjerne en god tittel. Gutte bilder er ofte bilder som flasher farge og lys, med reflesjoner og sånn, typiske ''dråpe'' bilder, gjerne helt uten poeng, eller bilder av jenter.

Deilig å generalisere litt!
Frode J.

Hei igjen! Jeg har ikke noe mot godt ps-arbeid (som det du har levert her). Det er vel ikke mange bilder i dag som ikke har vært gjennom noe etterbehandling - og hvor går eventuelt grensen? Jeg er enig med deg og andreas - fjern et av eller begge husene.

Det kom nok ikke godt nok frem i forige innlegg (denne gangen det possitive til slutt slik at det forhåpentligvis blir stående): Flott bilde. Og så må jeg få tilføye fin komposisjon, fint lys og godt ps-arbeid.

mvh Frode :-)
Steinulf L.

Asfaltstripen og lyset hever dette halmbilde noe over dusinvaren.
Torgeir Pande B.

Knall tøft!

MVH:
Torgeir:)
Avsluttet .

Dette liket jeg kjempegodt,har sett på sånne baller tusenvis av ganger når jeg har vært ute på tur og lurt på hvordan en kunne få et tøfft bilde utav dem og det har du greid her.Her har du greid å få et tøfft og litt andreledes bilde av noe som er et veldig vanlig syn.
Hilsen Tone!
Cornelia T.

gratulerer med jentebildet ditt i så fall, Stig! ;)
mvh, ct
Thomas S.

De beste motivene kommer i fra de stedene man ikke tenker over kan bli bra motiver.. med det bilde beviste du akuratt det!

herlig!

- thomas sandmoen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu