Love among trunks.
Kos i elefantfamilien.
Jeg liker bildet kjempegodt, men den hvite svære flekken irriterer vettet av meg! Husker ikke om den er en del av veggen eller om det er sola.
Bildet inngår i albumet Dyrene i dyreparken i København. - Jeg syns det er stas med dyr. Min og mins søsters lille utflukt i dyreparken resulterte i mange kornete og mørke bilder, men disse syns jeg er fine.
Utstyr
  • Nikon D50
  • Sigma 18-200mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger531
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_223268} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Avsluttet .

oi oi. finfine rynkete elefanter. hvorfor er det så lyst øverst til venstre ? er det sola ? tror nesten jeg hadde kutta bildet rett under det lyset. syntes det var litt forstyrrende. men ellers helt strålende :)
Hanne S.

Vet du,jeg aner ikke hva det lyset er!! Hjelpe meg! Noe må gjøres :)

-Hanne.
Egil E.

Kjempeartig situasjon det du har foreviget her! Fint utsnitt også.
Tror nesten jeg ville satt av noen timer til å klone inn murstein over det hvite. En møysommelig jobb, men resultatet kan bli riktig bra.
Willy N.

Kjempekoselig bilde.
Jeg liker spesielt den elefanten som ligger nederst til høyre.
Babyen er også søt, med mamma eller pappa bak som passer på.

Veggen er irriterende ja, og ikke så greit å si hva det er.
Hvis du tok bildet i RAW, kan det kanskje reddes.
Cornelia T.

er det ikke mulig å jukse litt i Photoshop og lage mur hele veien bak? kjempefine elefanter i hvert fall.
mvh, ct
Eivind B.

Flott skarphet og toner på elefantene i forgrunnen. Liker kontrastene mellom ung og gammel her - alltid morsomt å se bilder av disse majestetiske dyra, selv om det her er i fangenskap. Bakgrunnen ja.. Her kan det enten klones eller resten kan klippes vekk og erstattes med noe annet, avhengig av hvordan du vil presentere motivet da :) Mvh Eivind
Andreas S.

Heisann

Et knallbra bilde! Liker særlig den fine posituren til den midterste elefanten:) Det utbrente partiet er litt sjenerende bare, men det er du jo klar over selv. De har noen særegne uttrykk denne gjengen må jegsi. Flott sett!

Mvh. Andreas D.
Eli L.

Det var befriende ås e elefanter i en slik situasjon! Det ser virkelig ut som de koser seg, og det er ingen tvil om at dette må være noen av de herligste skapningene som finnes! Det kunne vært gøy å se bildet i et annet utsnitt, at du konsentrerer deg om elefatenes ansikter og lager et mindre bilde av det.
Lillian L.

Hei Hanne. Et utrolig fint bilde - som gir meg ro.

''Elefanter er i høy grad sosiale dyr. Hunner og unger holder sammen i flokker som ledes av en eldre hunnelefant. Hanner holder sammen i egne flokker og det er bare i paringstiden at det er kontakt mellom dem og flokkene i hunndyrene. Lederen i flokken til hunnene er den eldste hunnen''.
WIKIPEDIA Den frie encyklopedia
Trine S.

De er søte disse elefantbildene dine, og spesielt dette. Ville ha klippet det fra toppen, så det skarpe hvite feltet forsvant. Da hadde du fått en fin innramming av den lille elefanten og et bedre fokus på det som er vesentlig.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu