høstdag i Innerdalen
Bildet inngår i albumet Landskap og Natur / Nature and Landscape -
Utstyr
  • nikon D70s
  • sigma 10-20 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_223317} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Ivar B.
Innerdalen er en fantastisk dal, med flott og mektig natur. Bildet ditt har en grei komposisjon og oppbyggning. Liker de skrå linjene du har fått til både i elv og landskap. Likevel greier du ikke å formidle helt den storheten og mektigheten som jeg syne kjennetegner dette landskapet, og ikke minst Skarfjellet som jeg kjenner som stort og mektig fjell. Ikke noe dårlig landskapsbilde dette, men ikke helt i havn i mine øyne. Mvh Ivar.
Kenneth K.
Hehe et bra bilde dette her. En fi komposisjo,fine farge, skarpt og fint bilde. Det er en liten støvflekk oppe til venstre hjørne der. Ta å heal bort den. Ellers så er det ikke mere å si her.


mvh Kenneth
Sophus L.
Et vakkert og stemningsfult bilde. Bildet er skarpt og fint, men du har en utfordring med det store, skyggefulle partiet i forgrunnen. Du kunne sikkert lettet litt på skyggevirkniningen her, men det kan lett gjøre fjellet blast og himmelen mindre spennende. Alternativet er å kutte noe av den nederste delen av bildet.
mvh
Sophus
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu