refleksjoner
Bildet inngår i albumet Streif -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger383
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_223576} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Kenneth K.
Vakkre farger her: skarpe og fine farger Dette var et bra bilde som jeg likte veldig godt. Dette var bra!


mvh Kenneth
Caroline M. S.
Liker bildet jeg også. :-) Mye å se på her og jeg liker at jeg ikke finner helt ut av hva det er jeg ser på - hva som er rett på, hva som er reflekser og hva som kanskje er noe som ses gjennom noe annet. Fin innramming med vindu til venstre og vindusstolpe til høyre. Liker også fargene godt og synes det ble en fin kontrast med det mørke (naturlige farger) og det lystigere på høyresiden (med ganske sprelske farger).
Ivar B.
Et stilig og kreativt bilde dette. Vinduet rammer det hele inn og viser miljøet på en spennende måte. Bildet kan sees på lenge uten at spenningen går tapt. Liker kontrasten mellom de kalde fargene og solens varme farge. Godt bilde! Mvh Ivar.
Ronnie S.
Takker for kommentarer!
Det er forøvrig mange vinduer og vinkler i denne konstruksjonen så det kan virke litt forvirrende.
Fred S.
Vinduet gir bildet noe ekstra her; uten det ville jeg bare ha avfeid det som et litt smårotete landskapsbilde. Vet ikke helt hva, noe vemodig kanskje, et eller annet som rører ved en. Liker det.

vh fred
Anne-Lise S.
Kreativt! Kan se mange motiver i dette. Ser ut som du har brukt flere vinduer for å få dette frem, og det har blitt et spennende bilde å studere. Flotte farger.

Anne-Lise
Odd Tore S.
Ganske spesielt med speiling i helt og smårutet vindu ved siden av hverandre.
Nostalgiutgaven av meg ville vel heller sett hovedparten av speilingen i det smårutete, hvor man kan håpe på vinduskarm og sprosser med mer personlighet en glatt glassflate. Men den glatte gir jo opplagt best speiling.
Jeg liker at bildet er forholdsvis mørkt. At både ramme og speiling er skarp stemmer jo med vårt visuelle inntrykk av slike speilinger, og er gjerne den beste løsning med såpass mye glass.
Odd Tore
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu