Sidensvans i lav sol
Det gikk noen rykter om alker på hurumlandet, men det ble Sidensvans. En art jeg har ønsket meg lenge i samlingen min.
Utstyr
  • Canon EOS 5D
  • Canon EF 500 f4 L IS
  • Brennvidde500mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger508
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_224334} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Avsluttet .

God dag Morten,

Flott bilde av en flott fugl, godt eksponert. Synd med den rotete bakgrunnen, men det får man ikke gjort noe med. Ser frem til prosjektene fremover.

mvh
Tommy
Kjell Sigurd S.

Gratulerer med enda en art Morten. Fin positur på fuglen og skarpheten sitter der den skal. Jeg synes milljøet er fint og beskrivende i fht. fuglens naturlige miljø. Et litt større utsnitt, spesielt på venstre side, ville kanskje gjort seg. Fint mykt lys og naturlige farger. En flott og majestetisk skapning.

Kjell S
Erik S.

Jeg henger meg på de andre her. Et flott bilde, men synd at bakrunnen er litt for rotete. Jeg ville kanskje kuttet bort den røde greina på venstre side...?

Mvh
Erik Solbakken
Hans-Jørgen H.

Hei Morten!
Denne svansen var jo flott og stemningsfull! Nydelig bilde!
Hilsen Hans-Jørgen.
Sverre H.

Hei Morten. Et nydelig lys på fuglen her. Komposisjonsmessig og teknisk er dette et svært godt bilde. Men jeg er nok enig med folket som nevner rot i bakgrunnen. Men totalt sett likte jeg dette på tross av . Lyset og fuglens positur er strålende. Mvh Sverre.
Torgeir H.

Som de andre sier, nydelig lys og veldig fint bilde! Fin kontrast mellom den kalde blå bakgrunnen og det fine varme lyset i forgrunnen. Som Eirik sier så kanskje det hadde gått an å kutte bort den røde greina til venstre?

-T.H
Robin J.

Flott bilde dette. Skarphet og farger meget flott. Severdig. Mvh RJ
Bjørn Olav M.

Varmen og gløden i lyset passer godt inn med denne nydeligen arten. Er selv på jakt etter Sidensvans, men det spørs om den kommer til vestlandet med det første.
Kjetil S.

Hei Morten!

Knallbra sidensvansbilde. Nydelig lys. Liker utsnittet også.

mvh Kjetil
Ole Petter D.

Hei Morten,
Flott bilde av Sidensvans. En fugl jeg ikke har arkivert, men som jeg av og til ser her hvor jeg jobber.
Synes det meste stemmer, lar meg ikke distrahere så mye av bakgrunnen. Ville kanskje vurdert å løfte lyset i skyggene på fuglen. Mulig du hadde fått øyet og fargen på stjerten bedre fram.
Ole Petter
Avsluttet .

Et nydelig bilde av sidensvansen, fint lys. Fine farger og skarphet.
Mvh Liselotte
Ivar B.

Nydelig bilde av en nydelig fugl. Lyset gjør mye for bildet og du har fått fram en flott stemning. Jeg plages ikke av utyddig bakgrunn. Jeg synes det tilfører bildet en miljøskildring, samtidig som jeg ikke synes det drar for mye oppmerksomhet. Flott positur. Mvh Ivar.
Morten W.

Takk for alle kommentarer. Heller selv til at at det ikke gjør så mye med bakgrunnen. Det er jo mest i sånne omgivelser vi ser den her sørpå.
Nina S.

Ideelt sett skulle man hatt en renere bakgrunn, og hvis noe burde fjernes i den, måtte det være greina som stikker ut rett fra fuglebrystet, og litt synd med kvisten foran. Egentlig ikke så plagsomt synes jeg, du klarer fint å skille fugl/bakgrunn, fuglen trer fram i all sin prakt.
Mvh Nina
magne f.

Rett og slett nydelig!

Magne
Ole Birger S.

Fint bilde av en flott fugl i sitt rette miljø. Men, det ser ut som det snart er slutt på rognebæra, og da reiser vel sidensvansen videre sørover. mvh obs.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu