På bøgda.
...
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger269
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_225120} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Svein O.

Hei

Klarer bare ikke å la være å kommentere dette bildet. Det var sinnsykt kult. Det ligner på noe som kunne ha vært fra en film jeg ikke husker hva heter (utrolig presist :) ). Det hadde vært spennende å få se noen tekniske detaljer om dette bildet, og å få vite litt om hva du har gjort av etterbehandling...

Mvh
Svein
Ingo D.

Svein Oseth: Teknisk data ja, joda du kan vel få det, bare hvis jeg finner det. Har ikke helt skjønt hvor man ser sånn enda, og jeg husker liksom ikke helt på hvilke innstillinger jeg haddem, desverre. Jeg har endret highlightsen, og mørknet bilde litt. Ellers har jeg duset ned fargene litt. Bildet ble tatt i Raw, så jeg har endret litt lys og sånt der, men det er faktisk ikke sånn kjempe redigert. Mye mindre enn det man skulle tro. Takk for komentar, setter virkelig pris på det.

Ingo.
Julie E.

Et fantastisk flott bilde!
Dette er et type bilde som setter seg på innsiden av meg. Jeg er dypt imponert! Du har tatt for deg et tema som alle har forsøkt seg på......dette er den beste ''vei inn i evigheten'' jeg noen gang har sett.
Dette bildet lever jeg på lenge! :)
mvh Julie
Anne-Lise S.

Mystikken i dette bildet er virkelig til å ta og føle på. Kjempeflott dybde og det mørke + lyset er spennende. Jeg ville retta det opp litt siden det heller mye nedover til venstre, men ellers er det bare flott!

Anne-Lise
Oddgeir N.

Herlig!

Den mørke skyggelina øverst til venstre stel mykje oppmerksomheit.

Forøvrig er bilete svært godt.

Eg likar fargane og eksponeringa veldig godt.
Frode F.

Kjempetøft.

Du har mange fine bilder, og virker som du vet hva du gjør. Vet ikke helt om jeg tror på at du ikke vet hvor du finner tekniske data ennå ;)

FF
tom b.

Fantastisk. Mystik. Frykt. Kulde. Angst. Let at finde ord til dette foto. Alle dine fotos er utrolige at se på. Tok mig næsten en time at se på alle. Meget inspirerende.
Tom
Lise U.

Flott bilde som sier en god del om mørke og ensomhet og mangelen på fremtid. Jeg liker de mørke tonene og det lett diffuse som ligger over flatene. Min eneste reservasjon er skyggestripen diagonalt i øverste venstre hjørne. Ellers syns jeg dette er bare helt glimrende, og uendelig trist...

:) Lise U
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu