Camilla X
Bildet skal muligens brukes i et platecover for denne artisten, trenger tilbakemeldinger! Er tatt på kafé med lys inn fra vindu, håndholdt.
Bildet inngår i albumet Kunstnere - Portretter av diverse musikere og kunstnere jeg har glede av å arbeide med
Utstyr
  • Nikon D70s
  • Nikon 18-70mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger627
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_225151} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Renate M.
Så flott portrett. Kjempebra utsnitt og flotte farger! Den blå genseren matcher øynene.
Avsluttet .
Varmt og fint lys, og rett og slett god stemning! Liker også de sterke fargene godt. Det eneste som irriterer meg litt er at det ene øyet virker litt ''dødt'' i forhold til det andre, som om hun ikke ser i kameraet på en måte..? Kanskje det hadde hjulpet å lysne det bittelitt, siden den venstre er så veldig blått...? Men mulig jeg er på jordet her... :) Uansett: et finfint coverportrett!
Eyvind R.
Et glimrende portrett. Et litt ''uvanlig'' utsnitt og spennende skyggelegging er viktige kvaliteter.

Mvh Eyvind
Rickard A.
Skulle akkurat til å pirke på det samme som Hanne med tanke på det andre øyet der, men ellers liker jeg det kjempe godt
Geir Ove T.
Enig med dem over. Øyet til høyre virker dødt. Her kunne du godt prøvd å lette opp skyggepartiet med en reflektor e.l. Ellers synes jeg du har fått et godt og avslappet portrett av en pen kvinne. (Liker ellers etterbehandlingen du har gjort...) Stå på Helge!
Helge L.
Hei, takk for hyggelig tilbakemeldinger,
Jeg må vel nesten opplyse om at Camillas venstre øye faktisk er dødt... hun har rett og slett glassøye på den siden... det er ikke så mye jeg kan gjøre med det dessverre. :-)
Helge
Lars G.
Syns det var stilig med skyggen. Og spesielt med opplysningene du kom med til slutt. Tror dette ville fungere godt som platecover. Men det var den genseren.. Matcher øynene som nevnt, men om den skal være der tror jeg det bør være mer av den. Slik det er står den frem som en ''kladd'' som ikke er i sammenheng med resten. Pent bilde!

Det forskjellige uttrykket fra lys til skyggeside minte meg litt om et bilde av Jack Nicholson, husker ikke fotografen. Den lyse siden viste en Jack i godt humør, men uttrykket på skyggesiden kunne kommet rett fra filmen Shining (Ondskapens Hotell (?) på Norsk).
Anders H.
Nydelig portrett. En knallbra fargeblanding med små komplementærkontraster som ikke tar fokusen bort fra det nydelige ansiktet. Dette var et virkelig treffende portrett med en flott blikkkontakt. Skyggen plager meg ikke i det hele tatt, det ene øyet er mer enn nok her!

Anders
Torgeir Pande B.
Utrolig fint portrett! Likte den veldig klare fargen på det ene øyet hennes! Passe lite dybdeskarphet og passende farge på bakgrunn. Fin komp og blikk:) Likte det veldig godt!

MVH:
Torgeir!
Ole Marius L.
Du er heldig som ikke har fullt av sjiiit på linsa di :(

Kjempe flott bilde! Øyet er sylskarpt, konge lys fra vinduet. Elsker naturlig lys!
Erik B.
Du trenger ikke å være redd for å bruke dette, nei (med mindre hun synger i et black-metal-band, kanskje...). Et nydelig portrett, og mer er det vel ikke å si? Tror ikke det...

Hilsen Erik.
Anders Aa. H.
Hei. Det er et skarpt og fint bilde med gode toner og bra lys. Etter min mening er det noe som skurrer med balansen i bildet. Det er for mye fokus på hår og den venstre delen av bildet. Det virker som om det er en redsel for å vise glassøyet? Men, dette er flisespikeri og kunstneriske valg. Stå på!
Haldor L.
Jeg synes bildet er lekkert, flott og kontrastfylt. Eneste å pirke på er at høyre øye/ansiktsside virker litt ''dødt'' i forhold til det venstre som virkelig fenger.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu