Assosiasjonslinjer
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger493
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_225550} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Kjell Sigurd S.
Yes, dette falt i smak i mitt hus. Herlig linjeføring og passe abstrakt. Fargespillet sammen med strukturen i flaten skaper liv og fart. Midtstilt, er usikker på om et kutt villle gjøre noe positivt for bildet. Det er knall som det er. Godt sett og godt fanget!

Kjell S
Steinulf L.
Dette var en veldig bra løsning på ''vann i bevegelse'' bilder. Bare form og farge, intet fokuspunkt, men en linjeføring som leder blikket. Her er det kanskje også rom for litt lettsindig lek i ps... Skulle ønske dette var mitt bilde.
Odd Tore S.
Assosialsjonslinjer, men hvor fører de?
Mine havnet sannsynligvis på et sidespor som endte blindt, for jeg assosierte dette med en hestehov svaiende i en liten, men aktiv vårbekk. Og det kan jo være et godt spor etter at kommunens gave til oss, flombekken, gravde seg enda dypere ned og tettet det underdimensjonerte sluket. Og der blomstrer hestehoven om våren!
Sidesporet er nok også ganske kurverikt!
Om jeg prøver å finne tilbake til det brede og rette spor ser jeg bekk med myrfarget vann som renner i en liten foss mens himmelen forsøker å speile seg i den. Men det var da ikke så interessant?
Odd Tore
Ole David P.
Hei Ann

Nydelige farger, man fornemmer strømninger mot noe, en avslutning, et senter, eller mot det uendelige. Her kan hver og en lage sine egne assosiasjoner.
Meget bra

MVH
ODP
ingebjørg fyrileiv g.
Spennende bilde med gode farger og bevegelse. Det minner om både en blomst med støvbærer og en bølge. Men jeg tror jeg holder en knapp på det siste, uten at det er viktig.

-ingebjørg
Thorfinn B.
trudde det var blomst i defokus (utifra thumbnailen), men det er vel vann. Spennende form og farge, men savner litt mer smell i bildet. ''Støvbærern'' er litt vel midtstilt.....
Ann T.
Hei Ann - dette synes jeg er behagelig å se på. Nydelige farger og fløyelsmyk tekstur. Gir bra følelser av bevegelse.

Mvh. Ann Th.
Ann F.
Tusen takk for kommentarer.
Hva det *er* - nei det betyr ikke noe. Men denne gangen er det IKKE en blomst.
:-)
Det gjør seg faktisk ganske bra i glass og ramme i A3-format. Og den har en del mer smell i seg, siden den er konvertert og skrevet ut i RGB og dette er sRGB hele veien, da var det en del mer å hente både i rødt og blått hva angikk fargenyanser i utskriften.
Jeg synes ikke det gjør noe om ''støvbæreren'' er ganske midtstilt, bildet er delt i to såpass ulike deler, og den lager forbindelse melom dem.

Mvh Ann

P.S. Odd Tore: sporet ditt ender blindt, orienteringsløperen i deg hvar fart vill denne gangen.
Kai-Wilhelm N.
Grasiøst som en svane..

-k
Gro K.
Dette var da aldeles nydelig, Ann. Er det ikke en hestehov, så likner det i hvert fall veldig. Åkke som, det tiltaler meg i høyeste grad.
hilsen Gro.
Anne Lene B.
Hei Ann
Dette falt i smak! Fin komp, flatebruk og sløring på vannet!! Bonusen for meg ble feltet i midten som egger fantasien!! Lekkert!! :-)

Hilsen Anne Lene
Ann F.
Takker og bukker også til dere tre siste.
Dette henger på veggen i A3.

Mvh Ann
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu