Electric Blue Café
En nedlagt kafé uti Lofoten. Fort gjort å kjøre rett forbi, men absolutt verdt en liten stopp. Kafeen ligger et stykke fra nærmeste tettsted, men det gjør vel at det var like langt fra flere steder. Når alle måtte dra like langt var vel det rettferdig...?
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikon AF-S 18-70 3,5-4,5G
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriIndustri
  • Lastet opp
  • Visninger332
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_225560} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Gunnar O.
Litt mer kontrast og kanskje i svart-hvit så hadde bildet vært mye kulere tror eg.. Fint motiv du har funnet, og fin komp..

Gunnar
Knut-Ivar J.
Hei John,
Dette var morsomt, var du inn på kafeen? Hva hadde de på menyen?
Denne bygningen ligger like ved Ramberg i Lofoten. Her har det nok aldri vært kaffe. Det har derimot vært skole her, den ble nedlagt tidlig på 60 tallet. Den stod tom i mange år. Etter hvert ble den kjøpt av min familie og brukt til tørrfisk lager. Nå blir den brukt til lager av båter og biler. Navnet over døren ble skrevet av en som jobbet på tørrfisk lagret bare for moro.
John B.
Fantastisk, Knut-Ivar!!
Sånn går det når man ikke sjekker opp rundt sine egne spekulasjoner... Joda, så at det hang tørrfisk utenfor da vi passerte. Ramberg var forøvrig en fantastisk plass som forsåvidt fortjener sitt eget galleri. Litt kaldt i vannet, men hva gjør man vel ikke for å redde frisbee'n??

Ellers så er jo området der ute fullt av potensielt fantastiske motiver. Det blir nok ny tur til Reine til sommeren, og da blir det nok litt kjøring i nærområdet.

Gunnar: Skal se om jeg får prøvd dette i sh.. Kan godt tenkes at det blir veldig bra. Takker for innspillet.


JoB
Harald H.
Fint bilde og interessant tilleggsopplysninger. Jeg har stor sans for denne type bilder. Og, er du like gal som meg, sjekk nettstedet til Rune Johansen, se http://www.runejohansen.com/. Skru opp lyden, klikk på pila på kniplingsduken, og nyt bildene. Alle bildene er flotte, men spesielt noen av hans eksteriør-bilder er en kulturopplevelse av de sjeldne. For å si det slik :-)
Og forresten: Lofoten er fantastisk på flere måter enn bare fjell og hav. Dette bildet fra Ramberg et godt bevis. God fototur til Lofoten. Men sørg for å dra dit utenom turistsesongen. H :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu