I'm back
Over et år er gått siden sist gang jeg la ut et bilde her på dotten. Måtte selge kamera pga studier. Nå klarer jeg meg ikke uten lengre! Skal gjøre alt jeg kan for å klare og skrape sammen midler til å kjøpe nytt utstyr! I mellomtiden fikser jeg på bilder fra arkivet. Tenkte dette kunne passe bra i disse ''vinter'' tider. Bildet er tatt juli '04 God jul til alle!
Bildet inngår i albumet Natur -
Utstyr
  • Nikon D1h
  • Sigma 105 mm EX macro
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger475
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_225577} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Torgeir H.
Hei! Jeg likte først og fremst fargene i dette bildet. Den fine nesten selvlysende grønnfargen mot den mørkegrønne bakgrunnen spesielt. Ellers så er det bra balanse i bildet og fin skarphet, på det lille som er, noe som gjør seg, men kanskje det blir litt for lite dybdeskarphet? Hva er det? En dråpe på undersiden av et blad?
Fint bilde!

-T.H
Christian I.
Takk skal du ha Torgeir! Det er faktisk dråpen på oversiden av et blad. Er enig i at dybdeskarpheten er vel liten her, men det er nok smak og behag vil jeg si. Men skjønner at du setter fingeren litt på det. Ellers vil jeg si takk for innspill!

Christian...
Avsluttet .
Hei og så kjekt at du er tilbake igjen,ser du har hatt masse fine bilder tidligere.Dette falt jeg for med en gang,farger og former og komp.Har sette bilder med mindre dybdeskarphet enne dette her inne og på dette bildet syns jeg skarpheten sitter akuratt der den skal:-)
Hilsen Tone!
Céline F.
Helt enig med Tone, som vanlig...
Jeg elsker groonn tonene, og den draapen med refleksjon i den er helt fantastisk! Jeg liker plasseringen av bladet i bildet, og at den er uklar!
Flott flott flott!
Céline.
PS: alt du har gjort foor er veldig bra, du har din egen styl, det er vanskelig i fotofaget!
Kjetil Greger P.
Superb bilde.. flott skarphetsområde, og nydelige blur
PS skjønner godt at du ike klarer deg uten kamera:) lykke til med å få et deg et nytt
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu