Havørn i solnedgang
Jada vi har sett det før, men jeg bare elsker disse ørnene i Flatanger.
Fotograf
Utstyr
  • Canon 1D MARK II N
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger1358
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_225857} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Ivan H.
Blir ikke lei av å se ørnebilder :)

Du har mange utrolige flotte bilder og dette kommer i samme rekke.

Lurer på hvilket objektiv du bruker?
Har sett på canon 300mm f4 IS, men blir etter at jeg har skaffet meg en 5D,
og spart opp penger:)

Uansett, flott bilde!

Hilsen
Ivan Holmedal
Ivar B.
Ja vi har sett det før, men det er jo rått da, og dette er noe av det bedre i denne sjangeren, Kai. Fartsfyllt samt en herlig agressiv positur på ørna. Delikat lys gir en god kveldsstemning. En mesterlig naturskildring dyktig utført. Mvh Ivar.
Cornelia T.
helt utrolig flott bilde, fine farger, koposisjon og ''action''. Gratulerer.
mvh, ct
Sverre H.
Ja, du har så rett så rett. Elsker disse bildene. Og dette var et fantastisk godt eksemplar i sjangeren. Utrolig bra! Jeg liker spesielt godt at noen detaljer kommer frem i skygge partiene. Anbefales! Mvh Sverre.
Robin J.
Dette ble meget bra Kai. Selv om mange slike bilder er vist synes jeg nye varianter er flott. Mvh RJ
Kjetil Greger P.
Nydelige farver og skikkelig action i positur på ørnen. Absolutt en favoritt
Kjell Sigurd S.
Fint eksemplar av arten, både ørnen og bildet, hvor fargen i vannflaten gjør mye for resultatet. Det kan se ut til å være et relativt lite utsnitt? Posituren vitner om et svært målrettet ''angrep''. Severdig.

Kjell S
Eirik G.
Jeg digger silhuettbilder, så dette falt i smak hos meg! Har ingenting å utsette, så en litt kjedelig kritikk dette.....Gratulerer!

EIG
Hanne S.
Kjempefint, mektig. Liker lyset og silhuetten av ørnen.

-Hanne.
Kjartan T.
Ser faktisk ut som om du har vært å lånt et av de bildene jeg har liggende i arkivet. Dermed må jeg vel bare gi deg skryt:)

Helt enig i at disse ørnene er noe helt utenom det vanlige, og jeg blir aldri lei av å fotografere havørna når den kommer ned for å hente fisk. Håper jeg får tatt meg en tur sammen med Ole Martin i helga, men da blir det i et av skjulene hans.

Ellers føler jeg at det skal noe til for å legge ut slike bilder på foto.no no. Kvalitetskravene stiger ettersom mange her har opplevd og fotografert dette motivet. Selv føler jeg at terskelen er temmelig høy før jeg vil presentere ''nok et bilde'' av denne ørna, men egentlig handler det vel mest om eget dårlig selvbilde. (Det er jo også utrolig mange bilder fra Østensjøvannet her, uten at folk gir utrykk for at de er lei av å se toppdykkeren. Og den ligger stort sett på vannet:)

Dit bilde er i hvertfall mer enn godt nok til å se både en, to og ti ganger.
Thomas F.
Rett og slett rått!

Thomas
www.fossephoto.com
Stig B.
Nydelig solnedgang, flott angrepspositur like før ''catch'', skarp og fin siluett.

Selv om det er mange, og jeg har selv noen jeg ikke helt våger å plukke fram ennå, så synes jeg det er en nytelse å se disse majestetene, spesielt i en slik kvalitet du viser her.

Mvh Stig
Terje S.
Vakkert lys og ett herlig bilde. Som Kjartan nevner ett det høy standard her inne på slike bilder, men personlig blir jeg aldri lei av slike gode bilder. Naturopplevelsen må være stor å få disse på så kort hold. Bilde gir i alle fall inspirasjon og drømmer om å få oppleve det samme. P.s Vi drar 4 kompiser til Flatanger til neste høst . Lykke til videre .

Mvh Terje
Lars G.
Fantastisk bilde! Flott lys, flott komposisjon. Fint at vi også ser at det er noe i sjøen som ørna angriper. Mvh Lars
Svein B.
Jo, det er vakkert- og fortsatt er dette like gode bilder som den gang vi fikk se de første av denne typen- men det gir desverre ikke samme hjerteklappen lengre. Det er egentlig litt synd, siden motivet i seg selv er fantastisk- og med lys og stemning som her skulle alt ligge til rette for ordentlig ''hjertetrøbbel''. Men bildet fenger jo bra- kommentarene du har fått bekrefter det.

Mvh
Svein B
jenni Elena K.
virkelig flott bilde med fargene å den ørnen.
det er liksom ''action'' i bildet.

Mvh
Jenni.E.K
Espen A. I.
Helt fabelaktig dette! Naturfoto av høy klasse!!

mvh Espen
Knut H.
Slutter meg til overstående dette
er en nytelse og se.
Mvh Knut
ingebjørg fyrileiv g.
Dette er en nytelse å se, Kai. Vingene fyller bildet godt bak og fargen på sjøen er varm og behagelig. Dette er stemning av høy klasse. Slikt liker vi!

-ingebjørg
Ketil K.
Flott stemningsbilde av Flatangerørn. Diskusjonen om havørn som motiv har vi hatt før, men det er jo klart dette er bra. Ikke alle heller som kan reise hvorsomhelst og finne nye og ukjente motiver - så variasjon over temaene vi har for hånden i Norge må nok de fleste jobbe med.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu