Forlist II
29.01.1949 forliste fiskebåten ''Bjørnulf'' ved Aannevika i Bremanger. Båten låg ved anker når det brått blåste opp til storm frå nordvest. Mannskapet på 22 klarte alle å redde seg i land ved hjelp av lettbåtane. Baugen på vraket er framleis synleg i fjøresteinane.
Utstyr
  • Canon EOS 20D
  • Canon EF f1,4
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/16
  • Lukker1s
  • FilmtypeISO 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger669
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_226147} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Sigbjørn L.
Et godt bilde! Men kanskje det kunne vise litt mer av dramatikken hvis det ikke hadde vært midtstilt. Kanskje noe horrisont hadde gjort seg.
Lars G.
Godt jobba! Liker begge vrakbildene dine. S/Hv passer godt her. Var litt usikker på kuttet oppe, men landtungen som stikker ut må helt klart være der. Hadde horisont gjort seg her? Kanskje. Mvh Lars
Jan v.
Har selv opplevet å drive av i storm da vi lå for anker, så dette bildet kan jeg lett forholde meg til, selv om vi ikke forliste.

Du har fått frem stålets kvalitet, og det triste i baugen som hviler seg mot berget i fjæren. Den kvadratiske komposisjonen med litt svaberg i bakgrunnen er en perfekt skildring av et slikt scenario.

Lukkertiden er også perfekt. Sjøen fremstilles slik den hele tiden gnager på skroget, samtidig som jeg føler en uhyggelig stillhet.

Mvh Jan
Camilla S.
Heisann

Dette synes jeg fungerer bra, liker valg av gråtoner i bildet.
Vil tro disse vrakrestene er artig å ta bilder av, som inneholder mange flotte detaljer og spennende overflate.
Det kvadratiske utsnittet gjorde seg fint, godt jobbet:)

-Camilla
Jóhann Á.
Hei Marion!
Et kjempebilde. Liker bruken av lang lukkertid, samt fint utsnitt og format. Fint plassert i ramma, men berget ned til høyre og opp til høyre pluss vraket på venstre siden. Balanserer fint. Og så er det jo steintøft med sånne vrak av alle slag!

Mvh, Johann
Hanne S.
Syns dette er et flott og sterkt bilde, ikke bare pga av stålet og fargene, men også historien bak. Setter alltid pris på det, blir enklere å tolke og se ting.

-Hanne.
Ivar B.
Et flott og fortellende bilde. Flott toneleie og god sort/hvit konvertering slik jeg ser det. Bildet kler det kvadratiske utsnittet. fint du har tatt med landskapet i bakgrunnen. Meget godt dette. Mvh Ivar.
Avsluttet .
Masse dynamikk, bevegelse og spenning i dette. Fungerer som bare det.
Rune S.
Gratulerer med ett fantastisk bide! Likte hvordan du har klipt det. Også hvor levende bildet ble pga lukkertiden. Har ikke noe å utsette på dette.
Rune
Thomas S.
Gjennomtenkt motiv! bra kamera plassering... flott gjennomført etterbehandlig av bilde!

- thomas sandmoen
Marius F.
Virkelig flott motiv og utførelse. Mye er sagt over, men jeg vil også nevne at jeg sytnes du har valgt et meget bra utsnitt og flott bruk av lukkertid. Rett og slett lekkert

Marius
Eirik H.
Flott Marion. Dei andre seier det bra, så eg heng meg berre på det som er sagt.
Ronnie S.
Bra SH arbeid med et godt utsnitt.
Lars G.
Littt lei av lange lukkertider og vann i norsk foto, men her er det riktig! Dette er bra bruk av effekten. Som sagt før,bra bilde! Det meste stemmer her. Mvh Lars
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu