Sarakiniko
Sarakiniko er en strand på milos i hellas som jeg besøkte for andre gang i sommerferien. Denne stranden består av sandstein som er formet av vann gjenom tiden. Kan nesten driste meg til å kalle den for en mini Grand Canyon. Dette er bare et av mange bilder jeg har tatt der.
Bildet inngår i albumet Hellas 2006 -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-12-04 17:11:21
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon 350D
  • Canon ef-s 17-85mm is
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger500
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_226276} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Hans Johan T.
Flotte farger, og det er stilig effekt på havet med lang lukkertid - jeg likte dette bildet godt !
Inge S.
Hei.
Et teknisk meget bra motiv med det mener jeg absolutt alt.
Herlig motiv.

Mvh Inge
Eyvind R.
Et svært godt bilde med god bruk av farger, former, linjer og et velvalgt utsnitt.

Mvh Eyvind
Fred S.
Teknisk bra, ja, dessuten fin kombinasjon av både farger og elementer. Alt i alt et veldig severdig bilde.
Milos er jo en godt bevart hemmelighet for nordmenn flest, siden det ikke går pakketurer dit. Var der for 4-5 år siden, og i tillegg til Sarakiniko fikk vi med oss en rekke andre spektakulære strender. Tror ikke det finnes en gresk øy som er mer interessant for fotografer enn nettopp Milos.

vh fred
Sturla M.
Takker for kommentarer.
Desverre fred så er det fler nordmenn der i disse dager en før, milos er nok på vei til å bli ''oppdaget''. Har vært på mange greske øyer selv og er helt enig at milos byr på masse flotte motiver.
Eirik H.
I utgangspunktet eit bilete med potensiale, men det blir for mange forstyrrande element på venstre side av bileteflata. Det hadde fungert betre med berre dei to skjæra i biletet saman med den duse øya i bakgrunnen.
Øyvind A.
De bakerste greiene til venstre irriterer, skulle gjerne sett ubrutt horisont der. Ellers synes jeg dette er svært vakkert og velgjort.
mvh
Ø.
Odd E. k.
Hei Sturla!

Et meget flott motiv .Flotte duse farger som går fint inn i hverandre. Meget bra komposisjon der du har fått med det vesentlige i bildet ut i fra motivet. En flott himmel der fargene i skyene går fint inn i holmene ute på havet. Flott horisont der skillet mellom himmel, fjell og hav er meget bra. Formasjonene i holmene er rike på detaljer og fremstår som tidløse og prektige på samme tid. Sløringene rundt holmene er flotte sammen med fargenyansene i vannet. Vakkert og godt teknisk. Utsnittet og komposisjon er meget bra Sturla!

Mvh

Odd E.
Sturla M.
Da foreligger en V2 med noen endringer gjort etter tilbakemeldinger på bildet.
arvid k.
Nr 2 er kanonbra, utroligt vakkert motiv, dusete varme farger som passer godt sammen, som det ligger en røk over bilde. Meget godt jobbet.
Mvh Arvid K
Øyvind A.
Se der ja. V2 ble fin. Et alternativ kunne også være å beskjære ltt på høyre side, slik at det ikke blir vann mellom steinen og bildekanten.
Ø.
Bjørg S.
Magisk!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu